PUKLA TRANSFER "BOMBA"! Još jedan Srbin se pridružuje Tadiću! (FOTO)

Autor:

Sport

08.09.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenerbahče je prepoznao njegov potencijal.

PUKLA TRANSFER "BOMBA"! Još jedan Srbin se pridružuje Tadiću! (FOTO)

Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Filip Kostić završio je svoj angažman u Juventus, budući da italijanski klub ne računa na njega. Prema informacijama dobro upućenog fudbalskog insajdera Fabrisia Romana, Kostić je blizu potpisivanja ugovora sa turskim klubom Fenerbahče.

Kostić, internacionalac iz Srbije, privukao je pažnju Fenerbahčea koji je aktivan u pokušajima da dovede iskusnog fudbalera u svoje redove. Ovaj potez označio bi novu etapu u Kostićevom profesionalnom putu, prelazeći sa italijanske na tursku fudbalsku scenu.

Filip Kostić se pridružio Juventusovom timu sa velikim očekivanjima, ali se nije uspeo izboriti za redovno mesto u timu. Nakon perioda prilagođavanja, postalo je jasno da Juventus ne računa na njega za narednu sezonu.

 

 


Fenerbahče je prepoznao Kostićev potencijal i spreman je da mu pruži priliku da pokaže svoj talenat u turskoj Super ligi. Očekuje se da Kostićev prelazak u Fenerbahče bude korak napred u njegovoj karijeri, pružajući mu priliku za redovan nastup i doprinos timu na terenu.

Ovaj potez mogao bi označiti novu fazu u Kostićevom profesionalnom putu, pružajući mu priliku da pokaže svoj talenat u novom okruženju. Fenerbahče, klub sa bogatom istorijom i velikom podrškom navijača, mogao bi biti idealno mesto za Kostićev dalji razvoj i afirmaciju na međunarodnoj fudbalskoj sceni.

Filip Kostić je pred novim izazovima u svojoj karijeri, a prelazak u Fenerbahče predstavlja novu priliku za srpskog internacionalca da pokaže svoj talenat i doprinese novom timu. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju njegov dolazak i nadaju se da će Kostić brzo pronaći svoje mesto u novom okruženju i ostvariti zapažene rezultate.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading