SRPSKI ZET KRENUO NOLETOVIM STOPAMA! Švajnštajger OVO podelio sa svojim pratiocima! (FOTO GALERIJA)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

08.09.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole se u ovome oprobao prošle godine.

SRPSKI ZET KRENUO NOLETOVIM STOPAMA! Švajnštajger OVO podelio sa svojim pratiocima! (FOTO GALERIJA)

Foto: Christian Schroedter / imago sportfotodienst / Profimedia, Instagram.com/djokernole

Proslavljeni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, danas poznatiji kao omiljeni srpski zet oženovši bivšu srpsku teniserku Anu Ivanović, rešio je da isprati trend tenisera Novaka Đokovića i Endija Marija.

Švajnštajger je na svom instagram storiju podelio snimak kako igra golf, u čemu se Đoković oprobao prošle godine. 

Novak Đoković je učestvovao u All-Star meču slavnih na Rajder kupu, samo nekoliko nedelja nakon što je osvojio rekordni 24. Grend slem trofej na US openu.

Pored Novaka Đokovića, Endi Mari je odlučio da se vrati iz penzije i da se profesionalno bavi golfom. Nakon što se oprostio od tenisa na Olimpijskim igrama, Mari je ubrzo najavio svoj ulazak u svet golfa. Na društvenoj mreži X (ranije poznatoj kao Tviter), promenio je svoju biografiju u jednostavnu rečenicu: "Sada igram golf." Ovaj potez najavio je njegovu ozbiljnost u nameri da postane uspešan golf igrač. Njegovo novo sportsko poglavlje podignuto je na viši nivo kada su organizatori BMW PGA šampionata objavili da će Mari učestvovati u Pro-Am takmičenju. 

 

 

Srpski zet Bastijan Švajnštajger, već godinama igra golf sa svojom porodicom i prijateljima, ali više se čini da je to vid rekreacije. U slučaju da Švajnštajger odluči da svoju igru golfa podigne na viši nivo, postao bi ozbiljna konkurencija Endiju Mariju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading