PRETUKAO 15 LJUDI, PA OSLOBOĐEN OD SVIH OPTUŽBI! Korišćeno je čak i oružje! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.09.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan preokret.

PRETUKAO 15 LJUDI, PA OSLOBOĐEN OD SVIH OPTUŽBI! Korišćeno je čak i oružje! (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Mohamed Fadel Duboa je poznat po svojim borbama u ringu, ali jedna od najvećih borbi u njegovom životu odigrala se na ulici, u Istanbulu. Dok je boravio u ovom poznatom turskom gradu kao turista, došlo je do incidenta koji će ga na neki način proslaviti i izvan bokserskog sveta.

Dok je šetao po poznatoj ulici sa bazarima, Duboa je nespretno srušio puno flaša u jednoj radnji. Vlasnik radnje je reagovao agresivno, uzimajući drvenu palicu u ruke i krenuvši ka Duboi. Tada je počela tuča koja je privukla pažnju prolaznika i okupila grupu ljudi koja je pritekla u pomoć vlasniku radnje.

Iznenađujuće, bivši bokser se nije dao smesti. Suprotstavio se grupi od 15 napadača i pružio snažan otpor, uspevajući čak i da nokautira prvog napadača. Ubrzo su se našla dvojica napadača sa stolicom i drvenom palicom, ali ni njihov napad nije uspeo da obori Duboua na pod. Njegova hrabrost i veština su došle do izražaja dok je uspešno pružao otpor i jurišao na grupu napadača, nadajući se da će nekoga pogoditi.

 

 

Nakon što je snimak incidenta postao viralan na internetu, turska policija je odmah reagovala i uhapsila Duboua. Optužen je za napad i teške telesne povrede, ali je na suđenju tvrdio da se sve dogodilo u samoodbrani.

- Kada su flaše pale, čovek u radnji pokušao je da me udari palicom. Zgrabio sam ga i bacio. Bio sam zbunjen. Onda je drugi krenuo na mene. Jedan čovek je pokušao da me ubode nožem u leđa. Znao sam da ću biti gotov ako padnem dok me napadaju - rekao je Duboa.

Sudija je na kraju prihvatio njegovu obranu i oslobodio ga svih optužbi, dok je vlasnik radnje osuđen na zatvorsku kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading