PRONAĐENO TELO TOKOM POTRAGE ZA ŽENOM POZNATOG SPORTISTE!

Autor:

Sport

08.09.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenula na plivanje, ali se nije vratila

PRONAĐENO TELO TOKOM POTRAGE ZA ŽENOM POZNATOG SPORTISTE!

Foto: pixabay.com

Telo žene pronađeno je u okviru potrage za Dženi Hasting, suprugom škotske ragbi zvezde Skota Hastinga, koja je nestala u utorak nakon što se nije vratila sa plivanja u zalivu Vordi Bej u Edinburgu. Dženi Hasting nestala je u utorak, nakon što se nije vratila sa plivanja u zalivu Vordi Bej, u Firt of Fortu, kako je saopštila njena porodica. Telo žene pronađeno je u subotu, oko 15:20 časova, u oblasti Hound Point, u Južnom Kvinsferiju. Iako formalna identifikacija još nije obavljena, porodica Hasting je obaveštena, saopštila je policija. Policija je takođe navela da nema sumnjivih okolnosti, te da će izveštaj biti podnet nadležnom tužiocu.

Agencija za pomorske i obalske spasilačke službe potvrdila je da su u utorak, oko 14:45 časova, primili "izveštaj o zabrinutosti" i odmah pokrenuli pretragu uz pomoć helikoptera, spasilačkih timova, čamaca za spasavanje i obližnjih plovila, ali potraga tog dana nije bila uspešna. Porodica Hasting je ranije ove nedelje otkrila da policija tretira njen nestanak kao slučaj visokog rizika, objašnjavajući da je šezdesetogodišnja majka dvoje dece prethodno imala problema sa mentalnim zdravljem.

Dženi Hasting, koja je bila ambasador za mentalno zdravlje u organizaciji "Support in Mind Scotland", zajedno sa suprugom, jednim od najpoznatijih škotskih ragbista, javno je govorila o svojoj borbi sa depresijom 2014. godine. Njihova otvorenost i angažman na polju mentalnog zdravlja bili su inspiracija mnogima, a Dženina tragična sudbina dodatno ističe važnost kontinuirane podrške osobama koje se bore sa mentalnim izazovima.

Ovaj tragičan događaj baca svetlo na važnost brige o mentalnom zdravlju i podrške osobama koje se s njim suočavaju. Nadu svakako pruža angažman pojedinaca poput Dženi i njenog supruga, koji su svojim primerom pokušali da smanje stigmu oko mentalnih oboljenja i podstaknu otvoren dijalog o ovoj važnoj temi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading