PONOS SRBIJE! Mlada Mika Stojsavljević odnela pobedu na US openu!

Autor:

Sport

08.09.2024

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mika je emotivno izrazila svoju sreću i zahvalnost prema trenerima i porodici koji su je podržavali tokom takmičenja.

PONOS SRBIJE! Mlada Mika Stojsavljević odnela pobedu na US openu!

Foto: www.profimedia.rs

Mlada teniserka Mika Stojsavljević (15) ostvarila je veliki uspeh osvajanjem titule na US openu u juniorskoj konkurenciji. Iako predstavlja Veliku Britaniju, Mika je privukla pažnju javnosti u Srbiji zbog svog porekla. Nakon pobede nad japanskom teniserkom Vakanom Sonobe rezultatom 6:4, 6:4, Mika je svojim tinejdžerskim šarmom osvojila srca publike svojim izlaganjem nakon meča.

Mika je emotivno izrazila svoju sreću i zahvalnost prema trenerima i porodici koji su je podržavali tokom takmičenja. Osvrćući se na sam meč, opisala ga je kao "meč za kidanje živaca", ističući svoju ljubav prema borbi i takmičenju. Njen osmeh i iskrenost su očarali kako domaće, tako i strane medije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Mika Stojsavljević i Vakana Sonobe

Stvarno sam super, super srećna i zahvalna trenerima i porodici koja me podržavala od kuće. Meč je bio za kidanje živaca. Volim da se borim, zabavno je takmičiti se i odigrati sve mečeve. A kada osvojite pehar, to je baš sjajan osećaj. Još sam u šoku, pokušavam da shvatim šta sam uradila - rekla je Mika, pa uspela i da nasmeje sve:

- Idem u Amherst školu u Logborou. Mislim da u utorak moram biti u školi. Letim nazad i krećem u školu, imam bitne ispite ove godine, moram da ih završim.

Mika Stojsavljević je svojom pobedom na US openu privukla pažnju javnosti, a njen talenat i srpsko poreklo čine je posebno interesantnom u očima domaće publike. S obzirom na njen uspeh i mladalački entuzijazam, možemo očekivati da će ova talentovana mlada teniserka nastaviti da ostvaruje velike uspehe u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading