ISPROZIVAO NBA IGRAČE, A SAD PREŠAO I NA TENISERE! Najbrži čovek na svetu rekao OVO! (FOTO)

Autor:

Sport

08.09.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova kontroverzna izjava izazvala je žestoke reakcije.

ISPROZIVAO NBA IGRAČE, A SAD PREŠAO I NA TENISERE! Najbrži čovek na svetu rekao OVO! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Pre oko godinu dana, Noa Lajls, jedan od najboljih sprintera današnjice, izazvao je gnev u NBA svetu svojom ironičnom izjavom u kojoj je upitao čega su to NBA igrači prvaci. Ova izjava i dalje izaziva polemike, a Lajls se sada pokušava opravdati preko tenisa.

- Teniseri jesu šampioni sveta. Najbolji internacionalni igrači konstantno igraju jedni protiv drugih - rekao je Noa Lajls.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN (@espn)

 

Iako bi ova izjava mogla imati smisla, mnogi se ne slažu s njom. Mnogi smatraju da istu argumentaciju može primeniti i na NBA, gde se takođe okupljaju najbolji košarkaši na svetu.

Ova kontroverzna izjava Noa Lajlsa izazvala je žestoke reakcije u NBA svetu, a pokušaj opravdanja putem tenisa samo je dodatno podgrejao raspravu o ovom pitanju. Pitanje o tome šta čini prave šampione sveta otvorilo je široku debatu među sportskim entuzijastima. Noa Lajls je svojom izjavom izazvao reakcije, ali i pokrenuo pitanje o tome kako se definiše vrhunski sportista i šta čini pravog prvaka.

Ova situacija sa Noa Lajlsom samo je jedna u nizu kontroverzi koje se dešavaju u svetu sporta. Često se događa da sportski velikani izazovu bure reakcija svojim izjavama ili postupcima, a javnost se tada polarizuje oko pitanja šta je prihvatljivo ponašanje i izražavanje u javnom prostoru, posebno kada su u pitanju javne ličnosti.

Noa Lajls očigledno nije ostavio ravnodušnim ni NBA svet ni ljubitelje tenisa, ali će vreme pokazati da li će se ovaj sportista uspeti opravdati u očima javnosti ili će njegova izjava i dalje ostati predmet rasprave i polemike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading