VELIKI RIJALITI ZAVODNIK PONOVO U AKCIJI: Stefan Karić otkrio da li je ZAUZET i kakve su šanse budućim cimerkama da ga OSVOJE!

Autor:

Zadruga

07.09.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio i šta može da se očekuje od njegovog oca dok je on unutra.

VELIKI RIJALITI ZAVODNIK PONOVO U AKCIJI: Stefan Karić otkrio da li je ZAUZET i kakve su šanse budućim cimerkama da ga OSVOJE!

Foto: Printscreen/PINK

Drugi učesnik koji se večeras useljava u Belu kuću je svima dobro poznati Stefan Karić.

Ovaj poznati zavodnik otkrio je da u ovu sezonu rijaltija ulazi kao slobodan, ali pošto je u horoskopu Lav-Strelac, dupla vatra, to bi moglo da ukazuje na to da neće dugo ostati solo.

On je primetio da je voditeljka u crno-beloj kombinaciji, pa je iskoristio priliku da je provocira.

- Jedno me čudi, ne mogu da verujem da si obukla haljinu crno belu. Partizan... A ti si Zvezdaš - rekao je Karić.

Karić je potom otkrio da sve ljubitelje rijalitija i ove sezone očekuju rime njegovog oca, po kojima je ostao upamćen i ranijih sezona.

Inače, pre njega je voditeljka Dušica Jakovljević predstavila prvu učesnicu Anđelu Đuričić koja se nije baš u najboljem svetlu pokazala prilikom svog prethodnog učešća, kada su je svi osuđivali jer je bila ljubavnica Zvezdanu Slavniću.

Ona je naglasila da je prvo sebi oprostila takvu grešku, pa sad istakla da je emotivno nedostupna jer je njeno srce osvojio neko sa kim nije u vezi, ali se pokazao kao najbolji čovek kog je srela u životu. Ostaje da vidimo da li će neko drugi uspeti da to promeni u Beloj kući.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zbunjez

07.09.2024 23:35

Zašto Dušica zapinje, zamuckuje, ne uspeva izgovoriti reč do kraja. a ima i nekakav čudan akcent na nekim rečima ? Baš čudno mi zvuči. Kod predstavljanja Stefana se toliko upinjala da mu izgovori mnoštvo hvalospeva pa se spetljala i ostavila neke rečenice nedovršene. Od toliko hvale i superlativa koje je pokušala izgovoriti o Stefanu i njegovoj porodici zbunila je i sebe i Stefana i na trenutak su delovali glupo. Dušica je preuzbuđena, zbumjena, neskoncentrisana ...