ALEKSANDRA NIKOLIĆ ULAZI U ELITU 8! Muk u studiju nakon gledanja profila na Pinku!

Autor:

Zadruga

07.09.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsećamo, Anđela Đuričić prva je učesnica na spisku za ulazak u Elitu 8! Ona se po svemu sudeći vratila jača nego ikada.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ ULAZI U ELITU 8! Muk u studiju nakon gledanja profila na Pinku!

Foto: Printscreen/Pink TV

Nova učesnica Elite 8 je Aleksandra Nikolić, koja dolazi iz Vojvodine, a šok je nastao u studiju jer su mnogi pomislili da je u pitanju Aleks, koja ima dete sa Filipom Carem. 

Podsećamo, Anđela Đuričić prva je učesnica na spisku za ulazak u Elitu 8! Ona se po svemu sudeći vratila jača nego ikada, a u studiju joj se odmah obradovala voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: Printscreen/PINK

Aleksandra Nikolić

 

Pod velikom sam tremom jer sam veliko iznenađenje, pre svega sebi. Srećna sam što sam tu i vratila sam se na mesto gde je bio moj život nekad. Mislim da će ovo biti naša sezona - rekla je Anđela čim je došla u studio. 

Inače, bivši supružnici Jelena Ilić i Ivan Marinković, kojima je brak pukao zbog njene preljube u "Eliti 7" potpuno nespreman ulazi u osmicu.

Foto: Printscreen/PINK

Aleksandra Nikolić

 

Naime, prvo je Marinković priznao da je napret i da oseća neku nervozu koju nikada pre nije imao pred ulazak u neki rijaliti, u čemu je stekao ogroman staž, tvrdeći da mu je nepoznato poreklo nemira koji ga je obuzeo. 

Međutim, čim se pojavila njegova bivša, sa maltene identičnim opisom stanja u kome se nalazi pred ulazak, da se zaključiti da oboje imaju tremu što će se naći u istom prostoru u kome će boraviti narednih 10 meseci.

Po Ivanim rečima, deluje kao da još cvika od Jelene, koja je u njihovom odnosu često preuzimala dominaciju, pa čak nije isključio ni mogućnost njihovog pomirenja.

Mislim da nijedno o tome trenutno ne razmišljamo, ali deset meseci je dug period - odgovorio je Marinković na pitanje da li između njih ponovo može doći do varnica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading