STRAVIČNE SCENE U ARAGONU! Zbog JEZIVOG sudara motori LETELI po stazi!

Autor:

Sport

01.09.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne scene na trci Moto GP.

STRAVIČNE SCENE U ARAGONU! Zbog JEZIVOG sudara motori LETELI po stazi!

Foto: Profimedia

Trku Moto GP šampionata u Aragonu obeležio je jeziv incident u kojem su učestvovali Frančesko Banjaja i Aleks Markez.

Sudar u 19. krugu ostavio je prisutne i timove oba vozača u šoku, dok su motori leteli po stazi. Ni Banjaja ni Markes nisu popuštali gas pri kočenju, što je dovelo do njihovog izletanja sa staze.

Banjaja se čak našao zarobljen ispod dva motorcikla, dok je Markesov motor završio u plamenu, ali je brzo ugašen.

Na kraju, trijumf je pripao Marku Markesu, čime je ostvario svoju prvu pobedu posle 1.043 dana! Ova pobeda će sigurno ostati upamćena kao veliki povratak jednog od najpoznatijih vozača u MotoGP svetu. Iza njega je trku završio Horhe Martin, koji sada ima 23 boda manje od Banjaje. Treće mesto zauzeo je Pedro Akosta.

 

 

Poredak na trci je doneo nekoliko iznenađenja. Binder, Bastijanini, Morbideli, Diđanantonio, Beceki, Rins i Džek Miler su zauzeli pozicije od četiri do deset, pri čemu je posebno zanimljivo što je Miler uspeo da kompletira desetu poziciju na stazi u Aragonu.

Iako je trka bila obeležena incidentom, krajnji rezultat doneo je mnogo uzbuđenja i iznenađenja, a Mark Markes se vratio na tron posle duge pauze, ostavljajući fanove u iščekivanju novih trka i dešavanja u MotoGP šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading