OVO SU SVI ČEKALI: Poznato stanje sportiste koji je dva puta upucan u grudi u stravičnoj pljački!

Autor:

Sport

01.09.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene.

OVO SU SVI ČEKALI: Poznato stanje sportiste koji je dva puta upucan u grudi u stravičnoj pljački!

Foto: Profimedia

Nakon pokušaja oružane pljačke u San Francisku, mladi igrač američkog fudbala, Riki Persol, našao se u centru pažnje zbog vesti da je upucan dva puta u grudni koš. Srećom, njegov kolega iz ekipe San Francisko 49ersa, Dibo Samjuel, potvrdio je da će Persol biti u redu, pružajući olakšanje njegovim saigračima, navijačima i porodici.

Samo nekoliko sati nakon incidenta, Dibo Samjuel podelio je vest o Persolovom stanju putem društvenih mreža, izazvavši talas podrške i ohrabrujućih poruka. Sa preko 2.1 miliona pregleda, 28.000 lajkova i 3500 deljenja, ova vest je brzo privukla pažnju javnosti.

Jedan od korisnika je napisao: "Najbolje vesti! Hvala Dibo što si nas obavestio. Odlične vesti." Drugi je dodao: "Presrećan sam što čujem da je Riki dobro. Ovo je bilo zastrašujuće." Treći je komentarisao: "Hvala Dibo. Šaljemo molitve." I četvrti je zaključio: "Presrećan sam što čujem, hvala Dibo."

Persol, koji je bio izabran kao 31. izbor na NFL Draftu 2024. godine, bio je igrač čije se prisustvo očekivalo u ofanzivi 49ersa, posebno s obzirom na neizvesnost oko budućnosti Brendona Ajuka u timu. Pre ovog incidenta, Persol je igrao koledž fudbal za Arizona State Sun Devils i Florida Gators, gde je postigao 10 tačdauna iz 1547 jardi i trčao za 191 jard uz 5 tačdauna, pokazujući svoju svestranost i sposobnost da igra u različitim ulogama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading