JOŠ JEDAN USPEH ZA SRBIJU NA POI! Dragan Ristić obezbedio finale!

Autor:

Sport

01.09.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh.

JOŠ JEDAN USPEH ZA SRBIJU NA POI! Dragan Ristić obezbedio finale!

Foto: Profimedia

Reprezentativac Srbije u parastreljaštvu, Dragan Ristić, ostvario je izvanredan uspeh plasiravši se u finale Paraolimpijskih igara u Parizu u disciplini R5 (klasa SH2), vazdušna puška, 10 metara, ležeći stav, miks. Ristić je dominirao u kvalifikacijama osvojivši prvo mesto sa impresivnih 638,4 kruga. Njegova preciznost i koncentracija na strelištu su bile izvanredne, što mu je omogućilo da zauzme lidersku poziciju i obezbedi plasman u finale.

Pored Ristića, u kvalifikacijama je učestvovao i još jedan predstavnik Srbije, Dejan Jokić. Iako Jokić nije uspeo da se plasira u finale, ostvario je zapažen rezultat osvojivši 13. mesto sa ukupno 635,2 kruga. Njegovo učešće na ovom velikom takmičenju predstavlja važan doprinos promociji paraolimpijskog sporta i afirmaciji sportista sa invaliditetom.

Foto: Profimedia

Dragan Ristić

Finale u disciplini R5 (klasa SH2), vazdušna puška, 10 metara, ležeći stav, miks, na programu je danas u 15 časova. Srbija sa nestrpljenjem i ponosom očekuje nastup Dragana Ristića u finalu, te se nadamo da će uspeti da ostvari izuzetan rezultat i eventualno osvoji medalju. Ristićeva izuzetna veština i iskustvo, kao i dosadašnji uspesi, pružaju osnovanu nadu da će doneti veliku radost svojoj zemlji i pokazati vrhunsku sportsku izvedbu na Paraolimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading