DRUŠTVENE MREŽE IH ODALE! Maja i Stanislav NA KORAK DO POMIRENJA - evo šta je isplivalo u javnost! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

27.08.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se saznalo!

DRUŠTVENE MREŽE IH ODALE! Maja i Stanislav NA KORAK DO POMIRENJA - evo šta je isplivalo u javnost! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Posle izlaska iz rijalitija, Maja Marinković i Stanislav Krofak su svoju ljubavnu priču nastavili na brojnim letnjim destinacijama, uključujući Hrvatsku i Crnu Goru. Njihove slike s putovanja su oduševile fanove, ali nedavno su izazvale nevericu jer su obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama. Ovaj potez je izazvao sumnje da je došlo do raskida njihove veze, iako se Maja nedavno pomirila sa Stanislavovom ćerkom, Vanesom.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja i Stanislav na odmoru

 

S obzirom na nedavno pomirenje sa Stanislavovom ćerkom, mnogi su bili uvereni da je veza između Maje i Stanislava bila stabilna. Međutim, brisanje zajedničkih slika sa društvenih mreža izazvalo je sumnje u stabilnost njihove ljubavne veze. Fanovi su ostali u šoku, a spekulacije o raskidu su brzo počele da kruže.

Nakon što su vesti o raskidu Stanislava Krofaka i Maje Marinković odjeknule u medijima fanovi su bili znatiželjni da čuju reakciju bivšeg učesnika rijalitija. Iako ni Maja ni Stane ništa nisu još uvek rekli povodom raskida, mnogo se spekuliše na društvenim mrežama šta se desilo, a jedna stvar izazvala je opštu pometnju. Fanovi su odmah dobili nadu da možda može da dođe do pomirenja popularnog para.

Kako se vrlo brzo saznalo, Krofak i Maja se i dalje prate na društvenoj mreži Instagram, kao i zajedničke stranice koje još od "Elite" podržavaju njihovu ljubav.

Da li je ovo znak da je možda došlo samo do malo burnije svađe, pa su u afektu obrisali fotografije ili su stavili tačku na neko vreme, a ostaće u dobrim odnosima, ostaje da saznamo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading