BARBI POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica u raskopčanoj košulji privlačila poglede prolaznika!

Autor:

Zabava

28.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Margo Robi (34) uživa na odmoru na Sardiniji sa suprugom Tomom Ekerlijem.

BARBI POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica u raskopčanoj košulji privlačila poglede prolaznika!

Foto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Popularna australijska glumica Margo Robi (34) uhvaćena je kako u poodmakloj trudnoći uživa na odmoru na Sardiniji sa suprugom Tomom Ekerlijem, a najnovije paparaco fotografije pokazuju da je par sve bliži tome da se ostvari u ulozi roditelja. 

Lepa glumica koja se proslavila ulogom Barbi u istoimenom filmu Grete Gerving uslikana je na letovanju na ostrvu Sardinija, a buduća mama je pokazala svoj poveći trudnički stomak u beloj košulji koju je zakopčala na samo jedno dugme.

Foto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Košulju je ukombinovala sa crnim lepršavim pantalonama, a letnje izdanje upotpunila je crnom torbom i šeširom u istoj boji.

Inače, Margo i Tom su se upoznali 2013. godine na snimanju drame iz Drugog svetskog rata "Suite Francaise" u kojoj je Margo glumila, a Ekerli je bio pomoćnik režisera. Vezu su započeli 2014. a venčali su se u tajnosti 2016. u Bajron Bej zalivu, pred pedesetak gostiju.

Foto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

- Bila sam najbolja slobodna devojka. Ideja o vezi me je terala da povraćam. A onda mi se ovo prikralo. Bili smo prijatelji tako dugo. Uvek sam bila zaljubljena u njega, ali sam pomislila: "Oh, on me nikada ne bi voleo. Nemoj da činiš vaš odnos čudnim, Margo. Ne budi glupa i reci mu da ti se sviđa njega." A onda se to dogodilo i ja sam rekla: "Naravno da smo zajedno. Ovo ima toliko smisla, onako kako ništa ranije nije imalo smisla" - izjavila je Margo intervjuu za Vogue.

Vest o trudnoći Margo Robi odjeknula je svetskim medijima u julu, nakon što je par uhvaćen na odmoru u Italiji, kada su paparaci uslikali glumičin trudnički stomačić. Istog meseca uslikana je sa trudničkim stomačićem i na Vimbldonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading