PREMINUO FUDBALER KOJI SE SRUŠIO USRED UTAKMICE: Srce mu nije izdržalo

Autor:

Sport

28.08.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za Nacional i fudbalsku zajednicu.

PREMINUO FUDBALER KOJI SE SRUŠIO USRED UTAKMICE: Srce mu nije izdržalo

Foto: Starsport

Urugvajski fudbaler Huan Izkujerdo, koji je nedavno proslavio 27. rođendan, preminuo je nakon što je kolabirao na terenu tokom utakmice. Izkujerdo je igrao na poziciji centralnog defanzivca za Nacional, klub koji je potvrdio vest o njegovoj smrti.

Izkujerdo je pretrpeo kolaps tokom utakmice osmine finala Kopa Libertadores između Nacionala i Sao Paula. Hitna medicinska pomoć mu je odmah pružena, a nakon toga je prebačen u bolnicu. Iako su prve informacije o njegovom stanju bile alarmantne, kasnije se saznalo da nije došlo do srčanog zastoja, već do srčane aritmije.

 

 

Nacional je saopštio vest o smrti svog igrača sa "najvećim bolom i šokom u srcu". Klub je izrazio najdublje saučešće porodici, prijateljima, kolegama i svima koji su poznavali Izkujerda. Njegova smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za Nacional i fudbalsku zajednicu.


Smrt mladog fudbalera izazvala je veliku potresenost među ljubiteljima fudbala širom sveta. Mnogi su izrazili saučešće i poštovanje prema Izkujerdu, ističući njegov doprinos fudbalu i tugu zbog preranog odlaska.

Izkujerdo će ostati upamćen kao talentovani fudbaler čija je karijera prekinuta tragičnim događajem. Njegova smrt podseća nas na važnost brige o zdravlju sportista i redovnih medicinskih pregleda kako bi se sprečile potencijalne tragedije na terenu.

Tragična smrt Huan Izkujerda je potresla fudbalski svet i ostavila prazninu u srcima ljubitelja fudbala. Njegova mladost, talent i strast prema igri će ostati zapamćeni, a njegova smrt će služiti kao podsetnik na važnost brige o zdravlju sportista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading