SALDANJA U PREGOVORIMA! Ovaj klub je spreman da plati milionsku cifru za Partizanovog fudbalera!

Autor:

Sport

28.08.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivno se radi na realizaciji mogućeg transfera.

SALDANJA U PREGOVORIMA! Ovaj klub je spreman da plati milionsku cifru za Partizanovog fudbalera!

Foto: Starsport

Mateus Saldanja, napadač crno-belih, mogao bi da se suoči sa svojim poslednjim nastupom u dresu Partizana večeras protiv Genta u plej-ofu za Ligu konferencije. Prema informacijama koje je objavio Telegraf, Saldanja je u pregovorima sa nemačkim Hofenhajmom, koji je spreman da plati obeštećenje od 6.000.000 evra Partizanu, bonuse i procente, i ponudi Brazilcu višegodišnji ugovor.

Hofenhajm je već ostvario značajan transfer početkom avgusta, prodajom Maksimilijana Bajera Borusiji iz Dortmunda za 28.500.000 evra, a deo novca uložio je u dovođenje Adama Hlozeka iz Leverkuzena i Harisa Tabakovića iz Herte. Sada se čini da je Hofenhajm prepoznao potencijal u Mateusu Saldanji i aktivno radi na realizaciji mogućeg transfera.

Republika

Foto: FK Partizan

Mateus Saldanja

Prelazni rok u Nemačkoj traje do 30. avgusta, što ostavlja veoma malo vremena za kompletiranje transfera. Sa samo dva dana posle meča sa Gentom, Partizan i Saldanja moraju brzo da postignu dogovor ukoliko žele da transfer bude ostvaren.


U ovim pregovorima ključnu ulogu igra Nuno Patrao, Saldanjin portugalski agent, čiji će uticaj biti od presudnog značaja za ishod transfera. Sa dvojicom Saldanjinih agenata već u Beogradu, pregovori su u toku, ali ostaje da se vidi da li će dobra volja i pregovori biti pretočeni u konkretnu realizaciju transfera.

Sve u svemu, večerašnji meč između Partizana i Genta neće biti samo sportski okršaj, već će imati i značajne posledice po budućnost Mateusa Saldanje, kako u karijeri tako i u klubu. Navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju ishod ovih pregovora i nadaju se da će Saldanja ostati deo tima, ali ukoliko do transfera dođe, Hofenhajm će dobiti iskusnog i talentovanog napadača u svojim redovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading