NOVA TAKMIČARKA ELITE 8 SPREMNA DA UNIŠTI ESTRADU: Otkrila sve o AFERAMA, OVE PEVAČICE varaju! (VIDEO)

Autor: G. D.

Zadruga

27.08.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dada Mujkić spremna da raskrinka sve afere sa estrade.

Ispred televizije Pink danas se pojavila Dada Mujkić, nova takmičarka ,,Elite 8", a pred našim kamerama je otkrila sve o burnom životu. Ona je majka dvoje dece i udata je, ali kaže da ako prevari supruga, da će on ući da joj se osveti. 

Međutim, Dada krije velike tajne sa estrade, te ističe da će u Eliti otkriti sve o preljubama i prevarama pevača i pevačica. 

Republika

Foto: Republika

Dada Mujkić ulazi u Elitu 8

 

- Mene zovu Dada Mujkić, imam 38 godina, živela sam u Švedskoj, ali sam se sada vratila u Banjaluku. Igrom slučajnosti sam ušla, videla sam prijavu, njima se dopao moj profil i tako je bilo. Jedna kratka biografija im se svidela... Ne bih sada otkrivala o mom životu, ali ima mnogo stvari koje će zanimati ne samo naše ljude, nego i u regionu. Tu su preljube, poznati koji su umešani, pevači, pročitali ste to negde... Ali sve ćete čuti kada dođe vreme - rekla je Dada, te istakla da ima dvoje dece i podržavaju je:

- Tu su, podržavaju me i danas su tu sa mnom. Sin mi je rekao samo da ne bi voleo da vidi da me neko napadne, a sve ostalo može. S*ks posle ponoći. Ja sam udata, rekao mi je da ako napravim neki skandal, da ulazi i on za mnom. On bi više ušao da mi vrati neki dug, milo za drago. Ja njega nikada nisam prevarila, a on mene, pa nikada minije priznao, to morate njega da pitate. Nisam videla ko sve ulazi, to morate sačekati da vidim, pa ćete dobiti odgovor. 

Dada je potom istakla i koji bivši takmičar je njen tip muškarca i istakla da nije samo izgled u pitanju, već da gleda i u dušu. 

- Bio je pre brak, ali mislila sam preljube koje javnost ne zna o poznatima. Ne sa mnom, već sa drugim ljudima. Ne radi se o meni, ali znam o poznatima šta se dešavaju, kakve afere kriju - istakla je Dada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading