POKAZAO KOLIKO USTVARI (NE) POŠTUJE ĐOKOVIĆA: Ovo je Rodikova reakcija na Noletov poen (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rivalstvo između Endija Rodika i Novaka Đokovića je dobro poznato ljubiteljima tenisa.

POKAZAO KOLIKO USTVARI (NE) POŠTUJE ĐOKOVIĆA: Ovo je Rodikova reakcija na Noletov poen (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Endi Rodik, bivši američki teniser, bio je viđen na tribinama Artur Eš stadiona tokom meča Novak Đoković - Radu Albot. Pored njega se nalazio i poznati multitalentovani umetnik Lin-Manuel Miranda, čije oduševljenje nije moglo proći neprimećeno.

Rivalstvo između Endija Rodika i Novaka Đokovića je dobro poznato ljubiteljima tenisa. Njih dvojica su imali nekoliko žestokih mečeva, a posebno se pamti incident sa US Opena 2008. godine kada je Rodik izjavio da je hteo da napadne Novaka u svlačionici. Kasnije je često prozivao Đokovića, ali je konačno priznao njegovu izuzetnost i počeo da ga hvali u javnosti.

 

Snimak sa tribina koji je objavio US Open pokazao je oduševljenje Lin-Manuela Mirande dok je Endi Rodik prevrtao očima. Ova reakcija je izazvala pažnju navijača Novaka Đokovića, posebno zbog istorije rivalstva između Rodika i srpskog tenisera.


Zanimljivo je videti kako se emocije ispoljavaju na tribinama, posebno kada su prisutni poznati sportisti i umetnici. Njihova podrška omiljenim sportistima često izaziva pažnju javnosti, a ovaj slučaj nije izuzetak. S obzirom na burnu prošlost između Rodika i Đokovića, reakcija na tribinama dodatno je začinila atmosferu meča.

Podsetimo, Novak Đoković je prošao prvo kolo US Opena, pobedivši Radu Albota sa 3:0 (6:2, 6:2, 6:4). Večeras u 2:30 noću, odigraće meč drugog kola protiv Lasla Đere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading