OD ŠANSE VEKA DO SMAKA SVETA! Za opoziciju projekti odlični samo ako vide lični interes! TVRDILI SU I DA 5G MREŽA ŠIRI KORONU

Autor:

Vesti

28.08.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne treba mnogo, pa da deo Srbije krene sa širenjem teorija zavere.

OD ŠANSE VEKA DO SMAKA SVETA! Za opoziciju projekti odlični samo ako vide lični interes! TVRDILI SU I DA 5G MREŽA ŠIRI KORONU

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC

Danas opozicija predstavlja rudarenje litijuma kao kraj same Srbije i nekakav smak sveta, a pre samo nekoliko godina, kad je njima to odgovaralo, o ovom metalu su pričali kao o bombi koja će da podigne ekonomiju Srbije u nebesa.

Sandra Božić, potpredsednica Vlade Vojvodine, kaže da predstavnici bivše vlasti menjaju svoj stav u zavisnosti od toga da li su u foteljama ili u opoziciji.


- Indikativno je da je baš isti projekat u trenutku dok su se oni nalazili na vlasti predstavljan kao šansa veka, a danas, kad su u opoziciji, to je njima pitanje života i smrti. Radi se jedino o tome da su njihovi interesi gotovo uvek u suprotnosti s narodnim i državnim interesima. Tako u zavisnosti od svojih interesa kreiraju i politiku države. Projekti i investicije za njih su odlični samo ukoliko tu vide neki udeo za sebe i svoje poslušnike. To je bio njihov program i s razlogom više nisu na vlasti - poručila je Božovićeva.


Ne treba mnogo, pa da deo Srbije krene sa širenjem teorija zavere. Isto kao što sada plaše narod da će sumporna kiselina iz rudnika sve da nas zatruje i da će da sprži i uništi sva sela i gradove u unutrašnjosti, pre nekoliko godina su širili priče da 5G mreža utiče na zdravlje ljudi.

5G mreža i korona

 Podsetimo, Srbija je potpisala da će početi s primenom ove mreže, a pola zemlje je ustalo da objašnjava da se korona virus brže širi preko ove tehnologije. Ova teorija zavere je uvezena iz Velike Britanije, ali se i kod nas lepo primila. Išla je ruku podruku s onom teorijom o čipovanju ljudi vakcinom protiv koronavirusa.
O ovome je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
- Kad smo mi hteli da uđemo u 5G mreže, da budemo pre ostalih, oni su govorili kako će to nama da sprži glavu i zemlju. Sad kad su svi uveli 5G mrežu, nekako su ućutali ti stručnjaci koji su sad postali važni i pametni i za litijum i sve druge stvari - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Ana

28.08.2024 11:17

Ma opoziciji je najbitnije svoj licni interes i licna zarada ako toga nema, oni protestuju i sire nemire i paniku.