SAZNAJEMO! Delije spremile poruku podrške Bori Čorbi na severnoj tribini!

Autor:

Sport

27.08.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Zvezde uz legendu u teškim trenucima

SAZNAJEMO! Delije spremile poruku podrške Bori Čorbi na severnoj tribini!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednje pripreme pred najvažniji meč u sezoni koji će odlučiti dalju sudbinu crveno-belih u Evropi. Bode Glimt je na domaćem terenu izgledao prilično dominanto protiv srpskog šampiona, te slavio sa 2:1, ali Norvežane sada na Marakani očekuje potpuno drugačiji meč.

Nepoznato okruženje u vidu punog stadiona, atmosfere i navijača sigurno će uplašiti tim sa severa, a u celom programu zvezdaša biće i jedna posebna poruka.

Naime, delije su spremile posebnu poruku podrške Bori Đorđeviću koja će sutra osvanuti na severnoj tribini. Frontmen grupe "Riblja čorba" je poznat po tome što je ogroman navijač Crvene zvezde, a sada, kada se nalazi u kritičnom stanju, navijači su odlučili da mu se oduže i pruže mu preko potrebnu podršku u teškim trenucima.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

Meč počinje sutra od 21 čas, pa ćemo tada saznati i šta će tačno pisati na paroli posvećenoj velikom muzičaru.

Đorđević izvodi i jednu od najlepših Zvezdinih pesama, omiljenu među navijačima - "Ponosan budi", te bi upravo ta numera mogla da se zaori sutra punom Marakanom.

Podsetimo, prema poslednjim informacijama, stanje poznatog muzičara je veoma ozbiljno. Naime, frontmen grupe "Riblja čorba" već danima se nalazi pod nadzorom lekara u bolnici u Ljubljani, gde je zbog lošeg zdravstvenog stanja priključen na respirator. Muzičar je intubiran i trenutno se bori sa jako teškim zdravstvenim problemima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading