MAJA ISPONIŽAVALA STANISLAVA ZA SVE PARE! Bacila se u promet nakon RASKIDA, pa bivšeg udarila u najbolniju tačku!

Autor:

Zadruga

27.08.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković izludela Stanislava jednim potezom.

MAJA ISPONIŽAVALA STANISLAVA ZA SVE PARE! Bacila se u promet nakon RASKIDA, pa bivšeg udarila u najbolniju tačku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon medijski praćenog raskida sa Majom MarinkovićStanislav Krofak se povukao u svoju teretanu u Zagrebu kako bi se posvetio svojoj fizičkoj kondiciji i prebrodio emotivni period koji je usledio nakon raskida. Iako je Maja nedostupna za komentare, Stanislav je aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje trenutke iz teretane i poruke o samopouzdanju.

Nakon završetka veze sa Stanislavom, Maja Marinković je nestala sa društvenih mreža, ostavljajući mnoge fanove u neizvesnosti. Iako je bila aktivna u medijima tokom veze sa Stanislavom, Maja je sada odlučila da se povuče iz javnosti i zadrži tajnovitost oko svojih emotivnih procesa. Ipak, tišinu je prekinula sinoćnim oglašavanjem iz noćnog provoda, a kasnije uveče odlučila je da obraduje muške fanove provokativnim snimkom u kupaćem. Marinkovićeva je ispozirala na plaži, a nema sumnje da je ovaj snimak nastao tokom letovanja sa Krofakom.

 

 

Maja i Stanislav su uglavnom objavljivali zajedničke fotografije, a onda su odlučili da sve uklone sa svojih profila, na osnovu čega su fanovi i zaključili da nešto nije u redu. Čuvena fan-stranica "Budemo videli" ispratila je najnovije Majino oglašavanje i podržala je u komentarima.

Tokom svoje veze, Stanislav i Maja su imali turbulentne trenutke, a jedan od neobičnih događaja koji je začudio javnost jeste Majino iskustvo kada je potrošila 500 evra na taksi do Zagreba nakon svađe sa Stanislavom. Ovaj događaj je dodatno uznemirio fanove i bacio svetlo na njihovu emotivnu dinamiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading