NE MOGU DA POREDIM DINAMO I ZVEZDU! TRENER BODEA IMA VELIKO POŠTOVANJE PREMA DELIJAMA: Oni očekuju da će njihov tim napasti!

Autor:

Sport

27.08.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pre svega imamo veliko poštovanje za protivnika"

NE MOGU DA POREDIM DINAMO I ZVEZDU! TRENER BODEA IMA VELIKO POŠTOVANJE PREMA DELIJAMA: Oni očekuju da će njihov tim napasti!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednje pripreme pred najvažniji meč u sezoni koji će odlučiti dalju sudbinu crveno-belih u Evropi. Bode Glimt je na domaćem terenu izgledao prilično dominanto protiv srpskog šampiona, te slavio sa 2:1, ali Norvežane sada na Marakani očekuje potpuno drugačiji meč.

Crveno-beli igraju na kartu navijača, a trener Norvežana Kjetil Knutsen bio je upitan na konferenciji da uporedi gostovanje Dinamo Zagrebu od pre dve godine u istoj fazi kvalifikacija sa sutrašnjim.

- Teško je uporediti to. Uvek je bitno poneti iskustvo sa sobom, naučiti nešto iz onoga što smo radili ranije. Atmosfera u timu je sjajna i dobar je osećaj igrati na ovakvom mestu koje ima ovako dobru atmosferu. Možemo da odigramo dobru utakmicuMislim da je prilično dobro što smo imali priliku da igramo taj meč pre dve godine. Mislim da je jako dobro videti svet, imamo tim koji se razvija korak po korak. Mi smo na jednom putovanju na kojem smo mnogo naučili, i to nosimo na ovaj meč - rekao je Knutsen.

Republika

Foto: Profimedia

Fudbaleri Bodea slave gol u Norveškoj

Osvrnuo se potom na Milojevićev tim.

- Pre svega imamo veliko poštovanje za protivnika, ima mnogo igrača na visokom nivou, i moramo biti spremni taktički i mentalno. Nadam se da će igrači izaći u dobrom izdanju, i važno je biti hrabar. Bitno je usuditi se da budemo Bode Glimt. Ako želimo da prikažemo dobro izdanje, moramo tako - dodao je Norvežanin.

Za kraj je pričao i o svojoj ekipi.

- Mislim, ako ćemo pričati o Glimtu, mislim da su neki periodi sutra da moraš biti spreman da neće stvari funkcionisati. To je nešto veliko što se dešava u timu kada je u Evropi. Mislim da će izlaziti na kraj sa tim, radimo na tome. Prvo, da nemamo preveliku distancu, i da radimo posao po svim delovima terena. Mislim da ovaj meč daje druge mogućnosti, jer ćemo imati mnogo pritiska, dolazi mnogo navijača i očekuju da će Zvezda napadati - zaključio je Knutsen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading