KAKO SE SERVIRALA SEVERINA BORISU TADIĆU!? Ljubav bivšeg predsednika prema hrvatskoj pevačici građane Srbije koštala POLA MILIONA EVRA samo u 2011. godini! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.08.2024

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, Severina je više puta o Srbima pričala kao o genocidnom narodu, veličala je hrvatsku akciju Oluju, o predsedniku Srbije govorila kao o tiraninu, ali nijednom se nije libila i gadila na srpske pare.

KAKO SE SERVIRALA SEVERINA BORISU TADIĆU!? Ljubav bivšeg predsednika prema hrvatskoj pevačici građane Srbije koštala POLA MILIONA EVRA samo u 2011. godini! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Goran Ristovski/ATAImages

Poznata hrvatska pevačica Severina Vučković nedavno je bila u centru pažnje zbog incidenta na granici između Hrvatske i Srbije, a izrevoltirana što je bila, kao i mnogi građani zaustavljena na granici, rekla je da u Srbiju neće dolaziti dok je na vlasti predsednik Aleksandar Vučić.

 

 

Inače, Severina je više puta o Srbima pričala kao o genocidnom narodu, veličala je hrvatsku akciju Oluju, o predsedniku Srbije govorila kao o tiraninu, ali nijednom se nije libila i gadila na srpske pare.

Tome u prilog ide i činjenica da je samo tokom 2011. godine u Srbiji uzela pola miliona evra para građana Srbije. Naime, toliko je novca dobila od gradova i opština, na kojima su u to vreme na vlasti bile saborci tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, a u kojima je držala koncerte.

Naime, ako je suditi po rečima Bebe Popovića, na taj način se Severina "servirala" tadašnjem predsedniku Borisu Tadiću.

- U Hrvatskoj je pravio dobre odnose, ali samo kad je imao lične interese. Poput toga da mu donesu Severinu, jer se jedno jutro probudi i, mogao bi on kao veliki Don Žuan Balkana da ima veliki skalp Severine... I onda naruči intervju u Globusu. Izađe intervju predsednika Srbije u Globusu, glavnim hrvatskim novina, gde očekujete hiljadu stvari, Vukovar, priča, rat... Naslov intervjua je "Budim se sa Severinom", da on se budi uz njene pesme. To je odlika njegove politike. On organizuje prijem u Hrvatskoj, da bi ona došla, da se sa njom vidi, da je upozna, a kad ona onako hladno prođe pored njega - pričao je Beba Popović, a kad ga je voditelj prekinuo i rekao da šta je dalje bilo ne moramo da saznamo, Popović je dodao:

- E zato sam ja bio protiv njega.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Miloš

27.08.2024 22:15

Pa hteo čovek malo o trošku svih nas

Zoki

27.08.2024 22:17

Zato sada laje.. malo joj bilo.. ne zasito stvorenje! Postidi se Seve!

Rade

27.08.2024 22:20

Ma ne mora ni da dolazi u srbiju, bas nas briga !

Boško

27.08.2024 22:21

Ne znam kako se servirala Borisu, ali smo lepo videli njena umeća na jednom filmiću i iskreno svi smo zadovoljni time. Bravo Seve :-)