KO JE SUMNJAO VIŠE NE MORA! Novak je KRALJ! Ovo je NAJLEPŠA majica na US openu! (FOTO)

Autor:

Sport

27.08.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokovićev navijač sve oduševio.

KO JE SUMNJAO VIŠE NE MORA! Novak je KRALJ! Ovo je NAJLEPŠA majica na US openu! (FOTO)

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković

Na sportskim događajima širom sveta, navijači često koriste različite načine da podrže svoje omiljene sportiste i privuku pažnju javnosti.

Međutim, na noćašnjem meču Novaka Đokovića i Radua Albota iz Moldavije, u prvom kolu US Opena, jedan sredovečni gospodin se istakao svojom izuzetnom kreativnošću. Umesto transparenta ili pesme, on je odlučio da izrazi svoju podršku kroz posebno dizajniranu majicu koja je privukla pažnju svih prisutnih.

Ovaj neobični navijač odlučio je da na sebi nosi majicu sa štampanom fotografijom Novaka Đokovića kao "kralja", sa krunom na glavi na kojoj se nalazi srpski orao. Dodatno, rekorder po broju grend slem titula je prikazan u tradicionalnoj srpskoj kraljevskoj odoru. Originalna ideja privukla je pažnju mnogih, a predstavlja jedan od najkreativnijih načina izražavanja podrške sportisti na nekom važnom događaju.

Pored originalnog načina pružanja podrške, Novak Đoković je opravdao očekivanja svojih navijača pobedom od 3:0 protiv Radua Albota, čime se plasirao u drugo kolo US Opena, gde će igrati protiv svog velikog prijatelja i saigrača iz Dejvis kup reprezentacije Lasla Đerea, koji je na premijeri bio bolji od Jana Lenarda Štrufa iz Nemačke.

Nole u Njujorku juri 25. Grend slem titulu u karijeri, po čemu će postati apsolutni rekorder, ukoliko podigne peti trofej na US openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading