ŠTA JE PREDNOST ZVEZDE U ODNOSU NA PARTIZAN? Igor Rakočević je sve OBJASNIO!

Autor:

Sport

27.08.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as komentarisao broj stranaca u obe ekipe.

ŠTA JE PREDNOST ZVEZDE U ODNOSU NA PARTIZAN? Igor Rakočević je sve OBJASNIO!

Foto: Starsport

Košarkaški fanovi širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone, a posebno je uzbuđenje prisutno među pristalicama beogradskih rivala Crvene zvezde i Partizana. Oba kluba su aktivno radila na pojačanjima, te se očekuje da će nova sezona doneti mnogo uzbuđenja i neizvesnosti.

Partizan je bio veoma aktivan na tržištu i doveo je čak 14 novih igrača, uglavnom stranog porekla. Prošlosezonsko 11. mesto u Evroligi nije zadovoljilo ambicije kluba, te su odlučili da se ozbiljno pojačaju kako bi postigli bolje rezultate u predstojećoj sezoni.

Sa druge strane, Crvena zvezda je usmerila pažnju ka domaćim igračima, angažovanjem Nikole Kalinića i Ognjena Dobrića. Ova strategija dovela je do toga da je srpski i regionalni šampion trenutno na prvom mestu kada je u pitanju procenat domaćih igrača u timu.

 

 

Legendarni plejmejker Crvene zvezde, Igor Rakočević, podelio je svoje mišljenje o trenutnoj situaciji. On ističe da je važnije koliko domaći igrači provode vremena na terenu nego njihov ukupan broj u ekipi. Takođe, proslavljeni as je izrazio nadu da će Zvezda dodatno ojačati tim do početka sezone.

 

 

- Ako gledamo ovaj parametar, broj domaćih igrača u ekipi nije toliko merodavan koliko ukupan broj minuta koji isti provedu na terenu na utakmicama Evrolige. U tome bi KK Crvena zvezda verovatno bila još dominantnija na prvom mestu. Ne garantuje rezultat, čak je i mnogo teže doći do rezultata bez puno dobrih stranaca, ali svakako je za pohvalu i meni se sviđa. Uz još 1 dobro pojačanje na poziciji visokog igrača, sastav tima može biti izuzetno dobar za ovu sezonu - napisao je Rakočević na svom zvaničnom "X" nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading