REALNE TUČE NA SNIMANJU FILMA! Viktor Savić bio SAV U MODRICAMA: "MMA borci su mogli da mi otkinu glavu!"

Autor:

Zabava

27.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Megdan: Između vode i vatre" stiže u bioskope 26. septembra, a scenarista i producent Aleksa Balašević otkriva detalje sa seta.

REALNE TUČE NA SNIMANJU FILMA! Viktor Savić bio SAV U MODRICAMA: "MMA borci su mogli da mi otkinu glavu!"

Foto: Foto Jelena Ćalasan

Ideja da se snimi film "Megdan: Između vode i vatre" rodila se 2020. godine, a tri godine kasnije scenarista i producent filma Aleksa Balašević započeo je ostvarenje svog sna. Snimio je priču o gladijatorima, a njihove borbe pred kamerama su zaista realne. Tako je glavni glumac Viktor Savić morao da uđe u ring i odmeri snage s MMA borcima.

Otac mi je rekao da film ni slučajno ne posvetim njemu. Uvek kad je dolazio da gleda borbe uvek je govorio: “Ja saosećam sa ovim dečacima koji se bore, saosećam se sa njima” Kad smo došli do toga da se film snima govorio je da treba da ga posvetim tim borcima i nekim novim borcima, svim tim momcima koji rizikuju svoje zdravlje. Rekao mi je: "Ti ako hoćeš ti ga meni nameni onako sa stranke blanko, čisto, pa ćemo upisati nešto". Tako da je film posvećen borcima, uz njegov blagoslov za celu tu ideju - izjavio je Balašević, pa dodao:

Republika

Foto: beoinfo.rs

Aleksa Balašević

Insistirali smo da borbe budu realne. Viktor Savić koji igra glavnu ulogu i bukvalno je ostavio deo tela na snimanju. Oni su se u ringlu stvarno tukli. Viktor se borio sa borcima koji nisu samo bili kaskaderi već su to borci u stvarnom životu.

Viktor Savić je istakao da se za "Megdan" pripremao čitavog života.

Kada me pitaju da li sam se spremao ja kažem da sam se stvarno ceo život spremao za ovaj film jer od kad pamtim ja sam u nekom treningu. To je bio rukomet 10 godina, košarka pet godina, fudbal, karate, vožnja rolera, snouborda. Nije mi teško da se bilo kom sportu prilagodim, što moja karijera i pokazuje igrao sam i fudbalera i košarkaša, sad je došao trenutak da igram MMA borca. To je meni ostvarenje sna, jer sam kao klinac odrastao na takvim filmovima i maštao sam da jednog dana glumim u jednom takvom filmu. Zahvaljujući Aleksi ta želja mi se ostvarila - istakao je Savić.

Republika

Foto: Foto Jelena Ćalasan

 

On je rekao da je pre početka snimanja imao tri ili četiri treninga u sali sa trenerom, a imao je i pomoć tima kaskadera.

- Kroz samo snimanje postajao sam sve bolji i bolji. Jeste bilo naporno, koncentrcija je padala, ja sam ceo bio u modricama. Zaista je to bila tuča na nekih 70 odsto, jer bi mi ti momci sa kojima sam se tukao glavu otkinuli da je bilo 100 posto - rekao je Savić.

Premijeru u Beogradu najavljena je za 24. septembar, a potom će se od 26. septembar "Megdan"” naći u bioskopima. U filmu igraju još Aleksandar Radojičić, Vojin Ćetković, Jovana Balašević, Nina Seničar, Maja Berović...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading