BORJAN ZNA U ČEMU JE KLJUČNA ZNAGA ZVEZDE! Evo šta crveno-beli MORAJU da URADE!

Autor:

Sport

27.08.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten srpskog šampiona govorio o šansama u revanšu sa Bodeom.

BORJAN ZNA U ČEMU JE KLJUČNA ZNAGA ZVEZDE! Evo šta crveno-beli MORAJU da URADE!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Doživeo je Milan Borjan sa Crvenom zvezdom najblistavije trenutke. Od osvajanja titula i pehara na domaćoj sceni, do plasmana u Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Pred revanš protiv Bode Glimta, u plej-ofu najelitnijeg klupskog ranga, povremeni kanadski reprezentativac ocenio je šanse svog bivšeg kluba:

- Ključna snaga Crvene zvezde uvek su bili domaći igrači. Uvek su domaći igrači iznosili najvažnije utakmice, nalik ovoj sa Bodo/Glimtom. Znaju šta ovakvi mečevi znače navijačima, kompletnom klubu. Možda nekada u postavi nedostaje stariji i kusniji igrač koji je prošao sve ove godine sa timom. Oseća ekipu, zna da podvikne. Kao što je, na primer, Aleksandar Katai. Neko ko može da vraća igrače u balans kada je baš gusto - rekao je Milan Borjan.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

Mali je broj igrača u sadašnjem timu Vladana Milojevića, sa kojima je nekadašnji kapiten tima sa Marakane delio svlačionicu:

- Nema mnogo momaka iz mog vremena, Zvezda je u dobroj meri promenila tim. Oni koji su ostali znaju šta ima valja činiti. Znaju koliko je bitna ova utakmica i kako da se pripreme. Bili su mnogo puta u ovakvoj situaciji. Mogu samo da im kažem da ne odustaju i da izginu na terenu. kao što su mnogo puta radili.

Prema njegovom mišljenju, neophodno je da crveno-beli urade sledeće: 

- Pre svega Zvezda mora da bude tim. Mi smo nekada i bili slabiji od protivnika, ali smo prolazili, jer smo se ponašali kao ekipa i porodica. Zato smo u prethodnih ne znam koliko godina napravili sjajne rezultate. Imali smo zdravu svlačionicu, pošten i korektan odnos. Kada je tako ne brinete za prolaz.

Trener Vladan Milojević nikada sa Crvenom zvezdom nije eliminisan u evropskim kvalifikacijama, kada se igraju tokom leta.

- Nadam se da će tradicija da bude nastavljena. Moje je da gledam i navijača. Neka svi daju sve od sebe i neće biti problema - istakao je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading