ANELI SE POVLAČI IZ JAVNOSTI PRED "ELITU 8"?! Odjavila se i sa društvenih mreža: "Od danas me nema..." Nije sama u svom LUKSUZNOM SKROVIŠTU (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

25.08.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva pokazala gde uživa za sve pare!

ANELI SE POVLAČI IZ JAVNOSTI PRED "ELITU 8"?! Odjavila se i sa društvenih mreža: "Od danas me nema..." Nije sama u svom LUKSUZNOM SKROVIŠTU (GALERIJA)

Foto: Printscreen/Pink TV, Printscreen/Youtube

Drugoplasirana učesnica "Elite 7" Aneli Ahmić rešila je da se, pred novu sezonu popularnog rijaltija, povuče iz javnosti.

Naime, ona se napolju posvetila sebi i svojoj ćerkici Nori, sa kojom se i sada osamila u Dubrovniku, te je u svojoj Instagram priči pokazala u kakvom luksuzu njih dve uživaju.

- Od danas me nema... Ja i Nora uživamo - napisala je u jednom Instagram storiju, a u drugom je snimila sa raskoš njihovog smeštaja sa bazenom, te dodala dodala:

- Samo za nas dve!

Inače, Ahmićeva je pred kraj rijalitija, koji je obeležila njena veza sa Markom Janjuševićem Janjušem sa kojim je ostala u drugom stanju, doživela veliku traumu kada je, zbog sve lošijeg odnosa sa bivšim košarkašem, ipak donela odluku da prekine trudnoću. 

Zato je jedva dočekala finale i odlazak kući kod svoje porodice gde ju je čekala mezimica Nora, sa kojom sada nastoji da nadoknadi izgubljeno vreme.

Sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži Aneli je uspela da se fizički potpuno vrati u formu, ali je u jednom od lajvova priznala da joj je anksioznost koju je osećala u Beloj kući napolju postala još izraženija.

Dok se spekuliše oko toga da li će rijaliti učesnica nastaviti karijeru kao voditeljka, za šta je izrazila veliku želju ili kao ponovna učesnica "Elite 8", ona se sklonila od svega, pa najavila da će da se odmori i od društvenih mreža dok još boravi u Dubrovniku.

Aneli je ovu odluku donela neposredno posle jednog noćnog provoda iz kog je takođe delila objave, a zatim joj je zafalio mir, koji sada ima sa svojom devojčicom u luksuznom hotelu sa bazenom i prelepim pogledom na more.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading