ANĐELOVOJ MAJCI UPOZNAVANJE SA ANITOM NIJE NI NA KRAJ PAMETI! Ranković javno ponizio devojku, fanovi besni kao ris na njega!

Autor:

Zadruga

25.08.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković ni ne planira život sa Anitom.

ANĐELOVOJ MAJCI UPOZNAVANJE SA ANITOM NIJE NI NA KRAJ PAMETI! Ranković javno ponizio devojku, fanovi besni kao ris na njega!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlovići Anđelo Ranković

Anđelo Ranković, gost sinoćne emisije "Narod pita", otkrio je detalje o svojoj ljubavi sa Anitom Stanojlović i prokomentarisao mnoge aktuelne teme iz "Elite 7".

Anđelo otkriva da sa Anitom radi na poslovnim planovima, te da će uskoro otkriti lepe vesti vezane za svoj poslovni život. Ističe da je njihov odnos i dalje stabilan, te da iako nisu još upoznali jedno drugo porodicu, imaju vremena za sve.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

- Nije stvarno, nisam ni ja njenu još uvek. Eto, toliko imamo nekih obaveza i radimo nešto oko posla da stvarno nismo imali ni vremena, ali eto čim bude trenutak to će se desiti. Prosto ima vremena za sve.

Šta se dešava sa tvojim biznisom i poslovnim životom?

- I ja spremam otvaranje lokala, kreće nova sezona 19. septembra, ali eto sutra ću objaviti i ja kao i Anita, tako da će biti lepih vesti sutra.

Da li vašu vezu održavate na daljinu ili se bliži neki zajednički život?

- Pa ništa se nije promenilo, sve je isto, mislim da je rano još za zajedničkim životom, mi imamo napade od ljudi zato što ne živimo zajedno, ali mi smo super i viđamo se još češće nego što smo se viđali.

Kako komentarišeš razvod Ivana Marinkovića i Jelene i njegovu odluku da potpiše papire za razvod na WC šolji?

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images, RINA

Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

- Šta očekivati od takvog nečoveka? Dovoljno govori taj potez koliko je on uspešan čovek, pa i kad je u pitanju ljubav. Mislim da bi trebalo jednom za svagda da shvati da on nema pravo nikome da objašnjava kako bi i šta bi trebalo kada su u pitanju ljubavni odnosi. To je potez čiste nemoći, Ivan je često bio nemoćan i tokom sezone, meni je ga je i žao. Još malo će ući u šestu deceniju života, sam sa sobom čovek. On nema istinsku želju da se zbliži sa ćerkom koja ima 15, 16 godina, a ne sa sinom od 6 godina. Miljana je očigledno pala na njegovu manipulaciju, ali Bože moj - prokomentarisao je Anđelo za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading