CAKANA OTIŠLA NA KOSOVO, PA OTKRILA ŠTA JE TAMO SAČEKALO! Pevačica pričala o problemima sa papirima, ne pada joj na pamet da proda kuću!

Autor:

Zabava

25.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša je situacija, ali opet naš narod se snađe da živi dole kako ume i zna, nadam se da će naći zajednički jezik, tvrdi ona.

CAKANA OTIŠLA NA KOSOVO, PA OTKRILA ŠTA JE TAMO SAČEKALO! Pevačica pričala o problemima sa papirima, ne pada joj na pamet da proda kuću!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Dragica Radosavljević Cakana

Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana nedavno je posetila svoju rodnu kuću na Kosovu i Metohiji, gde je obišla majčin grob u Leposaviću.

Iako mnogi spekulišu o prodaji njene kuće, Cakana ističe da to nikada neće učiniti. Ona ističe da je ponosna na svoje korene i da se nada da će njena porodica uspeti da se snađe u teškoj situaciji koja trenutno vlada na tom području.

Foto: Republika

Dragica Radosavljević Cakana

 

 Idem u Leposavić redovno, baš sam se sada vratila. Obišla sam mamin grob. Kod njih je dole sve zbrda-zdola, njihova administracija je loša, ništa ne mogu da završim oko papira za maminu umrlicu, za mnogo toga treba da se ide u Prištinu, po nekim selendrama. Loša je situacija, ali opet naš narod se snađe da živi dole kako ume i zna, nadam se da će naći zajednički jezik. Imam dole braću i sestre i nadam se da ćemo mi koji dole imamo kuće, tu i ostati. Moja kuća je i dalje tu i neće biti na prodaju - rekla je pevačica za Blic. 

Foto: printscreen

Dragica Radosavljević Cakana

 

Iako je prethodno učestvovala u rijaliti programu "Farma 1", Cakana ističe da sada nema vremena za takve televizijske formate. Naglašava da bi, da može birati, radije odabrala drugačiji vid zabave.

Foto: republika

Dragica Radosavljević Cakana

 

Samo da vam kažem, ja ne ulazim u rijaliti, bila sam poslovno na „Pinku“. Bila sam već ja na „Farmi 1“, ali sad stvarno nemam vremena, a kada bih mogla birala bih ekipu. Naravno da je važno sa kakvim ste ljudima unutra na duži vremenski period - rekla je ona. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading