POMERILA SVE GRANICE! Adriana Vilagoš postavila državni REKORD!

Autor:

Sport

25.08.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan rezultat na Dijamantskoj ligi.

POMERILA SVE GRANICE! Adriana Vilagoš postavila državni REKORD!

Foto: SAS

Srpska bacačica koplja Adriana Vilagoš je postavila novi državni rekord na mitingu Dijamantske Lige u Hožovu, na jugu Poljske.

Njen prvi hitac bio je impresivnih 65,60 m, što je dva centimetra više od njenog prethodnog rekorda. Ovaj izuzetan rezultat potvrđuje njenu izuzetnu formu i talenat u ovoj disciplini, čime je privukla pažnju svetske atletske javnosti.

Adriana je već ostvarila značajan uspeh na međunarodnoj sceni. Pre nešto više od mesec dana, na mitingu Dijamantske Lige u Londonu, Vilagoš je takođe zabeležila izuzetan rezultat od 65,58 m. Njen brz uspon ka vrhu "kraljice sportova" obećava sjajnu budućnost ne samo za nju lično, već i za srpsku atletiku uopšte.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Ovaj niz uspeha ukazuje na zavidan potencijal mlade bacačice koplja. Njen pristup treningu, fokus i posvećenost ovom sportu su ključni faktori koji su joj omogućili da ostvari ovakve izvanredne rezultate. Očekuje se da će Adriana Vilagoš nastaviti da bude uzor mladim sportistima širom Srbije, inspirišući ih da slede svoje snove i postižu vrhunske rezultate.

Nakon ovog izvanrednog uspeha, Adriana Vilagoš ulazi u istoriju srpske atletike kao bacačica koplja koja je postavila nove standarde i podigla lestvicu za buduće generacije. Njen talenat, upornost i predanost ovom sportu obećavaju da će nastaviti da obara rekorde i ostvari još veće uspehe u svojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading