GDE JE ĆERKICA ANELI AHMIĆ?! Čitava javnost zabrinuta zbog male Nore - OVDE JE POSLEDNJI PUT VIĐENA!

Autor:

Zadruga

17.08.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić će poludeti kada ovo sazna!

GDE JE ĆERKICA ANELI AHMIĆ?! Čitava javnost zabrinuta zbog male Nore - OVDE JE POSLEDNJI PUT VIĐENA!

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić

Pažnju javnosti privlači snimak koji se pojavio sinoć, a na kojem se može videti kako su Uroš Stanić i Aneli Ahmić ušli u lajv Filipa Cara. Ovo je dodatno podgrejalo priče o navodnom odnosu između Ahmićeve i Cara. Na snimku se može čuti kako je Car upitao Stanića za Aneli, nakon čega je Stanić legao pored nje u krevet. Filip je potom počeo da zbija šale i pominje Anelinog bivšeg dečka i njegovog bivšeg druga Marka Janjuševića Janjuša. Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula mnoga pitanja o njihovom odnosu.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock

Aneli i Filip Car

Čitava javnost posmatra drugoplasiranu takmičarku Elite, te ne čudi javna osuda koju doživljava zbog društvenih mreža i konstantnog obilasženja restorana i deljenja kreveta sa Urošem Stanićem. Kako je u rijalitiju tvrdila da sve radi zbog ćerkice Nore, mnogi se sa pravom pitaju gde joj je ćerkica i zašto ne provodi vreme sa njom.

Stranica na Instagramu, koja se bavi popularnim rijalitijem, upravo je istakla ovaj detalj, pogotovo zbog činjenice da joj Uroš snima i objavljuje zadnjicu na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com/tweety_o_eliti

Stori o Aneli

- Uroš snima zadnjicu Aneli Ahmić. Užas, gde joj je Nora - glasilo je pitanje koje je izazvalo lavinu komentara.

- To morate nju da pitate. Ako bude lajva na Titoku, verovatno će imati odgovor za tu situaciju, inače ona nikad ne laže. Budemo videli - glasio je komentar, a mnogi su posumnjali da će Asmin Durdžić poludeti kada shvati istinu.

Aneli je poslednji put snimala svoju ćerkicu u svom novom automobilu, a od tada je javnost više nije videla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading