ŠOK U STUDIJU PINKA! ZA Anđela i Anitu stiglu posebno iznenađenje! Evo šta se dešavalo pred početak emisije!

Autor:

Zadruga

25.08.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevidljiva armija je i ovog puta bila uz Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića, te su im napisali poruke posvete i razne reči podrške.

ŠOK U STUDIJU PINKA! ZA Anđela i Anitu stiglu posebno iznenađenje! Evo šta se dešavalo pred početak emisije!

Foto: Ata images, Republika

Pre samog početka emisije "Narod pita", fanovi su odlučili da prirede iznenađenje Anđelu Rankoviću, bivšem učesniku rijalitija Elita.

Naime, fanovi su ga znenadili luksuznom korpicom punom slatkiša, parfemom i ružama za Anitu Stanojlović, a tu su bili i drugi pokloni.

Nevidljiva armija je i ovog puta bila uz Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića, te su im napisali poruke posvete i razne reči podrške.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđelo Ranković

 

Inače, maneken je već neko vreme u žiži javnosti zbog navodne gej afere. Naime, Bojana Pavlović držala je lajv sa Anom Spasojević, koja se godinama druži sa Anđelo Rankovićem, te je napala što kao njegova drugarica tvrdi da ne zna da je dečko pobednice "Elite 7" Anite Stanojlović bio sa muškarcem, koji im je svima poznat.

Naime, ona je terala Spaojevićevu da otkrije ko je bio Anđelov dečko, pa je Ana, koja je sve vreme tvrdila da pojma nema o tome, na kraju pročitala njegovo ime sa ekrana, kada su joj ga napisali pratioci.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

Evo, sestre mi rođene, ne znam s kojim dečkom je bio - ubeđivala je Ana Bojanu.

- Ne znaš s kojim dečkom je bio, ne znaš kako se zove taj dečko, kako ti lažeš - besnela je na nju Pavlovićeva.

- Kunem ti se u sestru, ne možeš da mi kažeš da lažem, ako ti se kunem u sestru, Bojana - odbrusila je Spasojevićeva.

Nema šanse da sam ja to saznala, da ja to znam, a da ti ne znaš, koja se družiš sa njim godinama - nastavila je da tvrdi Bojana.

Foto: printskrin pink tv

Anita Stanojlović

 

Ne znam, Boga mi - rekla je Ana, krsteći se, pa naglasila:

Evo ne probudila se ujutru, ako znam. Ko da ne bi rekla da znam, pa neće niko da me bije, koga se ja plašim, jesi ti normalna?!

- Ma, beži bre... Ljudi, otkriću vam možda, a možda vam i neću otkriti, videćemo, ali bio je, bio je - tvrdila je i dalje Pavlovićeva.

Evo, pišu mi ovde, David Ikač... Znam da su David Ikač i on drugari sto godina, drugo ništa ne znam... Pa, kako da znam... Nisam im sveću držala - pravdala se Ana i kad je saznala ime.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

 

Pa nisi, ali mogla si da saznaš neke informacije, pošto si ti neko, je l', ko prikuplja informacije, sigurno moraš da znaš neke stvari - spočitavala joj je Bojana.

Stvarno mi niko nikad nije pričao o Anđelu, da Anđelo je sa Ikcem, stavrano nije - zaključila je Spasojevićeva. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading