ZVEZDA OSTAJE BEZ KAPITALCA PRED REVANŠ SA BODEOM! Defanzivac ide kod dobro poznatog trenera!

Autor:

Sport

25.08.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratko se zadržao na Marakani

ZVEZDA OSTAJE BEZ KAPITALCA PRED REVANŠ SA BODEOM! Defanzivac ide kod dobro poznatog trenera!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde se spremaju za drugi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona posle poraza u Norveškoj od Bodea.

Revanš ih očekuje za tri dana, 28. avgusta, a pre njega ostaće bez jednog od najvećih letnjih pojačanja. Naime, početkom prelaznog roka kao bomba je odjeknula vest da je na Marakanu stigao reprezentativac Srbije Nemanja Stojić koji je branio boje nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu. Očekivalo se da će upravo on biti zamena Aleksandru Dragoviću koji je napustio tim po završetku prošle sezone, međutim, to za sada nije bio slučaj, a neće ni biti, pošto su ga crveno-beli prodali, kako pišu mediji.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Nemanja Stojić

Nakon samo dva meseca provedena u Crvenoj zvezdi, Stojić odlazi sa Marakane, ali neće završiti u Rubinu kako su prvobitno javili ruski mediji. Umesto toga, reprezentativac Srbije će se pridružiti ekipi Makabija iz Tel Aviva. Transfer je u završnoj fazi, a ostaje da se vidi da li će se realizovati kao pozajmica sa obaveznim otkupom ili kao direktni transfer, u zavisnosti od propisa koji regulišu ovu situaciju. Takođe, na Marakani bi mogli i da zarade pošto su defanzivca doveli za milion evra, a prodaju ga za 400 hiljada više.

Dugo iščekivanim dolaskom Vanje Drkušića, pa i povratkom Stefana Lekovića, štoperska pozicija je ojačala i uz Spajića i Đigu čini se da na Marakani ne vide mesta i za petog centralnog defanzivca. 

Nakon saznanja da Vladan Milojević ne planira ozbiljnu ulogu za Stojića, trener Makabija Žarko Lazetić je odmah stupio u kontakt sa čelnicima Crvene zvezde. Ovaj potez će omogućiti srpskom stručnjaku da ponovo sarađuje sa jednim od svojih omiljenih igrača iz vremena provedenog u TSC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading