ŠEICI POJAČALI CIFRU! Tadiću stigla ponuda od koje se VRTI u glavi!

Autor:

Sport

25.08.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Fenerbahčea mora da odluči.

ŠEICI POJAČALI CIFRU! Tadiću stigla ponuda od koje se VRTI u glavi!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski vezista Dušan Tadić broji drugu sezonu u dresu Fenerbahčea, ali sa novim trenerom, jer je ekipu pred početak iste preuzeo slavni Žoze Murinjo.

Portugalac, međutim, nije zadovoljio ambicije uprave i navijača iz žuto-plavog dela Istanbula, pošto su kola krenula nizbrdo.

Ekipa sa Bosfora je najpre eliminisana u kvalifikacijama za Ligu šampiona od francuskog Lila, pa će takmičenje na evropskoj sceni nastaviti u Ligi Evrope, drugom po jačini UEFA takmičenja.

Po svoj prilici, Fenerbahče će u ovom rangu igrati bez doskorašnjeg kapitena "orlova" Dušana Tadića, za kojeg ponovo postoji interesovanje iz Saudijske Arabije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić je veoma blizu odlaska iz Fenera

Prethodno je Al Kadisija pokazala interesovanje za nekadašnjeg igrača Ajaksa, a sada je prema pisanju Fanatika na adresu turskog gignata stigla ponuda u iznosu od 10.000.000 evra od strane neimenovanog kluba.

Kako prenose mediji u Turskoj, ova cifra će verovatno zadovoljiti rukovodstvo Fenerbahčea, koji je prošle godine bez obeštećenja doveo bivšeg reprezentativca Srbije.

Klub iz Istanbula bi na taj način značajno napunio svoj budžet, ali bi Posebni ostao bez jednog od najbitnijih pojedinaca u timu.

Od dolaska iz Amsterdama, Dušan Tadić je za Fenerbahče odigrao ukupno 62 zvanične utakmice, na kojima postigao 16 golova i 19 puta bio asistent svojim saigračima.

Podsetimo, iskusni vezista se posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj oprostio od dresa sa državnim grbom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading