NEMOJ DA LAŽEŠ O MENI, PA JA NEĆU REĆI ISTINU O TEBI! Nanelijev NAGLI potez ostavio bez reči - TI si MANIPULATOR i LAŽOV!

Autor:

Sport

23.08.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak nije kraj prozivkama.

NEMOJ DA LAŽEŠ O MENI, PA JA NEĆU REĆI ISTINU O TEBI! Nanelijev NAGLI potez ostavio bez reči - TI si MANIPULATOR i LAŽOV!

Foto: Starsport

Drama između Džejmsa Nanelija i KK Partizan ne jenjava, a Amerikanac je ponovo reagovao nakon saopštenja kluba. Podsetimo, Naneli je nedavno na mreži "X" izneo ozbiljne optužbe na račun predsednika kluba, Ostoje Mijailovića, tvrdeći da mu plata nije bila isplaćivana na vreme tokom dve godine koliko je igrao za Partizan.

Ubrzo nakon toga, klub je izdao saopštenje u kojem se navodi da su sve obaveze prema Naneliju izmirene, ali i da je košarkaš prekršio klupsku disciplinu u incidentu sa igračem Crvene zvezde, Stefanom Lazarevićem, zbog čega je odlučeno da mu se ne produži ugovor.

Foto: Starsport

 

Naneli nije dugo čekao da odgovori na ovo saopštenje, ovog puta koristeći Instagram kao platformu. Bez direktnog imenovanja, Naneli je objavio stihove pesme, za koje se može pretpostaviti da su upućeni nekome iz Partizana.

- Mogu da ponovim tu rečenicu, ali ću te ovaj put poštedeti, to su nasumični činovi ljubaznosti. Znam da si majstor manipulisanja i naviknut lažov. Ali nemoj da lažeš o meni i ja neću govoriti istinu o tebi - stoji u poruci koju je Naneli podelio sa svojim pratiocima.

Ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati ovaj sukob između Nanelija i kluba, ali je očigledno da se strasti ne smiruju. S obzirom na dosadašnji tok događaja, očekuje se da će tenzije između Nanelija i Partizana nastaviti da rastu u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading