ŠOK ZA GROBARE: Bivši košarkaš Partizana u skroz drugačijem izdanju! (FOTO)

Autor:

Sport

23.08.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači nisu navikli na ovo.

ŠOK ZA GROBARE: Bivši košarkaš Partizana u skroz drugačijem izdanju! (FOTO)

Foto: Starsport

KK Partizan

Doskorašnji kapiten košarkaša Partizana, Kevin Panter , napustio je crno-bele i pridružio se španskom velikanu Barseloni. Nakon tri godine provedene u Beogradu, Panter se prvi put pojavio u opremi španskog kluba, što je izazvalo različite reakcije među navijačima.

Amerikanac je bio dugo vremena meta Barselone, a prethodnog leta se spekulisalo o njegovom odlasku, ali je na kraju ostao u Srbiji i kao kapiten predvodio tim pod vođstvom Željka Obradovića. Sada je Panter uslikan na treningu u majici Barselone, što je izazvalo nostalgiju kod mnogih "grobara".

Košarkaši Barselone okupili su se prvi put ove sezone u „Blaugrani“ kako bi započeli pripreme za nove izazove. Sa dolaskom novih igrača poput Kevina Pantera, Huan Nunjesa, Jusufa Fala, Džastina Andersona i Čimezija Metua, očekuje se da će Barselona biti još jača ekipa u nadolazećim takmičenjima.

Navikli smo u proteklim godinama da gledamo Kevina Pantera u crno-belom dresu Partizana, pa je mnogim navijačima teško palo to što više neće moći da ga gledaju u tim bojama. Mnogi "grobari" su izrazili žalost zbog odlaska sjajnog asa, ali istovremeno mu poželeli sreću u nastavku karijere.

Pored dolaska novih igrača, Barselonu će u nadolazećim izazovima predvoditi trener Đoan Penjaroja, koji je stigao u klub sredinom juna. Sa novim trenerom i pojačanjima, Barselona se sprema da se suprotstavi svim izazovima koji ih očekuju u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading