SRAMNO! Po ko zna koji put nipodaštavaju Đokovića!

Autor:

Sport

23.08.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin im večito trn u oku.

SRAMNO! Po ko zna koji put nipodaštavaju Đokovića!

Foto: Profimedia

Prema mišljenju bukmejkera, srpski teniser Novak Đoković se nalazi na drugom mestu kada su u pitanju favoriti za osvajanje US Opena, iako je nedavno osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Glavni favorit je španski teniser Karlos Alkaraz, koga je Đoković nedavno pobedio u finalu Olimpijskih igara. Kvota na Alkaraza iznosi 2,38, dok je kvota na Đokovića 2,88. Zanimljivo je da ova dva igrača ne mogu da se sretnu pre finala jer se ne nalaze na istoj strani žreba.

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Najbolje rangirani teniser na ATP listi, Janik Siner, zauzima treće mesto među favoritima sa kvotom od 3,25. Iako je nedavno osvojio masters u Sinsinatiju, javnost je saznala da je pao na doping testu ranije ove godine. Iako je prošao bez kazne, ova situacija je privukla negativnu medijsku pažnju.

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Novak Đoković će već prvog dana odmeriti snage sa kvalifikantom iz Moldavije, Raduom Albotom. Ukoliko dobije taj meč, igraće protiv boljeg iz duela Lasla Đerea i Jan Lenarda Štrufa. U trećem kolu mu je najizgledniji protivnik Aleksej Popirn, a u osmini finala Ben Šelton. Ukoliko prođe ove protivnike, u četvrtfinalu bi mogao da se sretne sa ruskim asom Andrejem Rubljovim, dok je favorit za polufinale Aleskandar Zverev.

Na drugoj strani kostura nalaze se Karlos Alkaraz i Janik Siner, koji su takođe među favoritima za osvajanje turnira. Ostali teniseri važe za autsajdere, a među njima se ističu Danil Medvedev, Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas, Tejlor Fric, Kasper Rud, Grigor Dimitrov, Holger Rune i drugi. Svi oni će se boriti za prestižnu titulu na Ju-Es openu koji je na programu od 26. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading