ĐOKOVIĆ POVREĐEN NA US OPENU?! Novakovi navijači ZABRINUTI - Postoji mogućnost da odustane od TURNIRA?!

Autor:

Sport

23.08.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključni detalj je privukao pažnju.

ĐOKOVIĆ POVREĐEN NA US OPENU?! Novakovi navijači ZABRINUTI - Postoji mogućnost da odustane od TURNIRA?!

Foto: Starsport

Navijači Novaka Đokovića su uznemireni nakon što su tokom njegovog treninga u Njujorku primetili da srpski teniser ponovo nosi steznik na kolenu. Đoković se trenutno priprema za US Open, poslednji Grend slem turnir u sezoni, a ovaj detalj je pokrenuo spekulacije o mogućoj povredi koja bi mogla uticati na njegovu igru.

Tokom treninga sa Huanom Martinom del Potrom na "Flešing medouzu", Đoković je najpre skinuo steznik, ali ga je kasnije ponovo stavio, što je izazvalo zabrinutost među ljubiteljima tenisa. Portal "Esenšeli sports" čak je sugerisao da bi povreda mogla biti dovoljno ozbiljna da Đoković razmotri povlačenje sa turnira.

- Ovo može da bude zabrinjavajuće. Ako 37-godišnjak oseća neprijatnost u predelu povrede, šanse su da može da odustane od turnira ili još gore, da ga povreda odvoji od terena na duže vreme - piše portal.

Foto: www.profimedia.rs

I pre je imao problema sa kolenom

Ipak, treba napomenuti da su šanse da Novak Đoković odustane od US Opena izuzetno male. Većina analitičara smatra da će Đoković, uprkos spekulacijama, biti potpuno spreman za nastup na turniru i da će povreda, ako je uopšte prisutna, imati minimalan uticaj na njegovu igru.

Uprkos trenutnim spekulacijama, Novakovi fanovi se nadaju i veruju u njegovu izdržljivost i spremnost da se suoči sa svim preprekama na putu ka novoj grend slem tituli, te da će sa lakoćom prevazići sve izazove i da će dominirati na US Openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading