DŽEJLA RAMOVIĆ ZAVIJENA U CRNO! Osvanula TUŽNA OBJAVA na njenom profilu, prekinula odmor i hitno se oglasila!

Autor:

Zabava

22.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila povodom užasnog događaja!

DŽEJLA RAMOVIĆ ZAVIJENA U CRNO! Osvanula TUŽNA OBJAVA na njenom profilu, prekinula odmor i hitno se oglasila!

Foto: Dnevni AVAY, ST/Tamara Pavišić

Juče je u Sanskom Mostu u Bosni i Hercegovini došlo do nezapamćene tragedije koja je šokirala čitav region. Naime, školski domar je iz automatske puške pucao u direktora škole, profesorku i sekretaricu, usmrćujući ih na licu mesta. Nakon ovog strašnog čina, pokušao je da izvrši samoubistvo, ali nije uspeo.

Ova jeziva vest izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi su se oglasili na društvenim mrežama kako bi izrazili svoje potresenje. Među njima je bila i poznata pevačica Džejla Ramović, koja je objavila stori na Instagramu sa emotikonom polomljenog srca i natpisom "Sanski Most".

Foto: instagram.com/dzejlaramovic

Džejlin stori

Šok i neverica: Šta se tačno dogodilo?

Detalji o ovom tragičnom događaju još uvek su pod istragom, a lokalne vlasti su brzo reagovale kako bi utvrdile sve okolnosti pucnjave u gimnaziji u Sankom Mostu. Školski domar, čije ime za sada nije otkriveno, izvršio je napad automatskom puškom, ostavljajući iza sebe scene stravičnog nasilja i gubitka života.

Ovaj incident ostavlja mnoga pitanja otvorenim, a zajednica je potresena i u potrazi za odgovorima na pitanje "zašto". Pored toga, pojačana je i briga za bezbednost u školama širom regiona, podsećajući nas na važnost očuvanja sigurnog okruženja za učenike, nastavnike i osoblje škola.

Društveni odjek: Reakcije javnih ličnosti

Nakon što je vest o pucnjavi u gimnaziji u Sankom Mostu obišla region, mnoge javne ličnosti su se oglasile kako bi izrazile saučešće i podršku zajednici koja je pogodjena ovom tragedijom. Pored toga, mnogi su istakli važnost solidarnosti i podrške za sve one koji su pogođeni ovim događajem.

Jedna od javnih ličnosti koja je javno reagovala na ovu tragediju bila je i Džejla Ramović, koja je putem društvenih mreža poslala emotivnu poruku podrške. Njeno potresno oglašavanje sa emotikonom polomljenog srca i natpisom "Sanski Most" jasno pokazuje koliko je ovaj događaj ostavio dubok trag na mnoge ljude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading