IVAN I JELENA SE RAZVODE VEČERAS UŽIVO NA PINKU! Marinkovići će brak okončati na TELEVIZIJI, gledaoce će prikovati za ekran!

Autor:

Zadruga

22.08.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković stiže na Pink i dobija papire za razvod.

IVAN I JELENA SE RAZVODE VEČERAS UŽIVO NA PINKU! Marinkovići će brak okončati na TELEVIZIJI, gledaoce će prikovati za ekran!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, shutterstock

Večerašnja epizoda emisije "Narod pita" obećava uzbuđenje i emotivne trenutke, jer će gost voditeljke Ane Radulović biti Ivan Marinković. Nakon što je njegova supruga Jelena Marinković Ilić podnela zahtev za razvod braka, Ivan će u ovoj emisiji dobiti zvanične papire koji će okončati njihov brak. Ovo će sigurno biti emotivan trenutak za Ivana, ali i za sve gledaoce koji prate ovu popularnu emisiju.

Jedna od najvećih tema večerašnje emisije "Narod pita" biće definitivno razvod braka između Ivana Marinkovića i Jelene Marinković Ilić. Jelena je podnela zahtev za razvod braka, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Očekuje se da će Ivan otvoreno govoriti o ovoj situaciji i svojim emotivnim reakcijama na celu situaciju.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković

 

S obzirom na to da će Ivan Marinković dobiti papire za razvod braka u ovoj emisiji, očekuju se emotivni trenuci i iskrene reakcije. Gledaoci će imati priliku da vide kako se Ivan nosi sa ovom situacijom i kako komentariše ceo proces razvoda. Sigurno će biti dirljivo videti kako se Ivan suočava sa ovim teškim trenutkom pred kamerama.

Razvod braka između Ivana Marinkovića i Jelene Marinković Ilić izazvao je veliku pažnju javnosti. Mnogi su iznenađeni ovom vesti, dok su drugi već spekulisali o razlozima koji su doveli do ovakvog ishoda. Očekuje se da će Ivan podeliti svoje viđenje cele situacije i odgovoriti na pitanja koja zanimaju javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dunja

22.08.2024 11:10

Ma vise razvedite se,koga zabole nebitni ste.Ivan Jedino odavno poznati javnosti,Ali ko je ova iz kopasnice seljancura,koja zeljna kamere,bas je lepo izreklamirala sebe po preljubi na javnom servisu.Idi bre odakle si dosla,hoce pa svi u BG.i odmah posao,bez ikakve skole.Zena bre trebala odavno na psihijatriju,nasilnica.

Mika

22.08.2024 13:38

To su laži. Taj razvod ne važi.

Miki

22.08.2024 15:53

Mogu da se razvedu samo na sudu.