PARTIZAN KAO DA NEMA ODBRANU! Evo kako je Gent postigao gol u šesnaestom minutu (VIDEO)

Autor:

Sport

22.08.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč nije počeo dobro po crno-bele.

PARTIZAN KAO DA NEMA ODBRANU! Evo kako je Gent postigao gol u šesnaestom minutu (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su započeli prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv ekipe Genta na svom terenu u Humskoj. Nažalost, meč nije počeo dobro po crno-bele, jer je već u 16. minutu golman Aleksandar Jovanović morao da vadi loptu iz mreže nakon gola postignutog od strane protivničkog tima.

Centrirao je Kums sa desne strane, a odbrana je reagovala standardno loše, što je rezultiralo golom Gandelmana. Ovo je samo jedan u nizu golova koje Partizan prima na naizgled lagan način, što ukazuje na nedostatak kvaliteta i sigurnosti u defanzivi. Situacija je dodatno otežana povredom Goha, zbog čega je morao napustiti teren, a umesto njega je ušao Stefan Kovač.

 

 


Slika praznog stadiona u Humskoj predstavlja zanimljivu sliku. Nedostatak navijača na tribinama može imati značajan uticaj na atmosferu tokom meča, ali takođe može uticati i na samu igru tima. Odsustvo podrške sa tribina može stvoriti dodatni pritisak na igrače i uticati na njihovu motivaciju i samopouzdanje.

Iako je prvi meč plej-ofa protiv Genta počeo nepovoljno za Partizan, ekipa ima priliku da se ispravi u revanšu. Ključni faktori za poboljšanje igre u narednom meču mogu biti analiza defanzivnih propusta, dodatni rad na taktici i strategiji, kao i povratak povređenih igrača. Očekuje se da će trener i igrači uložiti dodatne napore kako bi se popravila situacija i ostvario povoljan rezultat u revanšu protiv Genta.

 

Lajv meča možete pratiti na linku OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading