JELENA NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU ZBOG MILJANE KULIĆ, IVAN OBELODANIO SKANDALOZNE PREPISKE: Ništa od razvoda, sve se zaustavlja!

Autor:

Zadruga

22.08.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić je odlučila da se Ivanu Marinkoviću osveti na ovaj način.

JELENA NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU ZBOG MILJANE KULIĆ, IVAN OBELODANIO SKANDALOZNE PREPISKE: Ništa od razvoda, sve se zaustavlja!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Bračni par Jelena Ilić i Ivan Marinković koji je zajedno ušao u "Elitu 7", da bi pred sam kraj rijalitija isplivala afera udate Jelene sa Urošem Rajačićem, još se nije razveo.

Naime, ni po izlasku napolje njih dvoje nisu uspeli da se dogovore oko razvoda, već je svako nastavio svojim putem, ali i dalje kao zvanično supružnici.

Međutim, kako Pink.rs. piše Jelena već danima pokušava da dođe do Ivana kako bi mu dala papire za sporazumni razvod, dok on nju, po svemu sudeći, sve vreme izbegava, pa se ona dosetila kako da ga nadmudri.

Naime, ona je saznala da Marinković sutra gostuje u emisiji "Narod pita", pa je brže-bolje odšla do zgrade Pinka i ostavila paprire na portirnici televizije, da mu ih tu uruče ne bi li ih konačno potpisao. On je pobesneo zbog ovog Jeleninog poteza, pa je odmah obelodanio prepiske sa bivšom suprugom, koja mu, po svemu sudeći, ljubomoriše zbog pomirenja sa Miljanom Kulić, te zbog nje nije želela da donese papire za razvod direktno kod Ivana:

Republika

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV

Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

- Kad dolazite da se isplaniram? - glasilo je Ivanovo pitanje.

- Ko dolazi? - usledilo je pitanje.

- Pa, advokat - objasnio je on.

- Znam da je Miksi tu, tako da niko ne dolazi - odgovorila je Jelena.

- A ti ako hoćeš, potpiši... Ćao - dodala je ona.

- Pa, kako da potpišem, ako niko ne dolazi? Kakve veze ima Miljana sa potpisom? - pitao je Ivan, a poruke nakon ovog odgovora su sakrivene.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ivan Marinković, prepiske sa Jelenom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading