MILJANA I MARIJA STIGLE NA POTPISIVANJE UGOVORA? Uhvatili smo Kulićke ispred Pinka u ŠOK IZDANJU! (GALEIRJA)

Autor:

Zadruga

20.08.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika uhvatio je Mariju Kulić i Miljanu Kulić ispred Pink televizije.

MILJANA I MARIJA STIGLE NA POTPISIVANJE UGOVORA? Uhvatili smo Kulićke ispred Pinka u ŠOK IZDANJU! (GALEIRJA)

Foto: Republika

Pripreme za novu sezonu rijalitija "Elite" su u punom jeku, a fanovi rijalitija već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će biti učesnici ove popularne emisije. Pregovori sa Velikim šefom su uveliko u toku, a javnost veoma pažljivo prati svaki mogući trag o potencijalnim takmičarima.

Portal Republika uspeo je da upravo uslika Miljanu Kulić kako ulazi na televiziju Pink, a kako je ona jedna od jačin rijaliti igrača, sasvim je izvesno da je došla na pregovore zbog ulaska u novu sezonu. 

Miljana Kulić obeležila je veliki deo rijalitija, budući da su njeni video snimci viralni. Međutim, pored Miljane, uslikali smo i njenu majku, Mariju Kulić koja joj je bila pratnja. Da li su Miljana i Marija zaista buduće takmičarke rijalitija ,,Elita 8". 

U galeriji ispod pogledajte kako su Marija i Miljana izgledale ispred Pink televizije:

 

Podsetimo, Miljana i Marija uspele su da poprave odnose sa Ivanom Marinkovićem po njegovom izlasku iz rijalitija, o čemu smo prethodnih nedelja pisali iz dana u dan. 

Podsetimo, u Nacionalnom dnevniku, Željko Mitrović je danas najavio novu sezonu rijalitija "Elite" i ekskluzivno otkrio ko je prvi učesnik "Elite 8". Reč je o zavodniku sa Zvezdare, Stefanu Kariću, koji je već dva puta bio učesnik rijalitija "Zadruga". Ova informacija je izazvala veliko interesovanje javnosti, a fanovi već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će se pridružiti Stefanu u novoj sezoni "Elite".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading