BUDUĆI TAKMIČAR "ELITE 8" OBRATIO SE ŠA! Objavljen SNIMAK, isplivali DOKAZI o TUČI s Vanjom Ignjatović! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.08.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša dobio veliku podršku od bivšeg zadrugara.

BUDUĆI TAKMIČAR "ELITE 8" OBRATIO SE ŠA! Objavljen SNIMAK, isplivali DOKAZI o TUČI s Vanjom Ignjatović! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Shutterstock

Na Instagram profilu portala Republika imali ste priliku da vidite kratki snimak u kom bivša supruga Nenada Aleksića Ša Vanja Ignjatović i Uroš Stanić provociraju repera. Tim povodom se sada oglasio i bivši zadrugar za kog sesumnja da će biti takmičar "Elite 8" Predrag Lazić Peca, koji je podelio naš snimak i Vanji i Urošu uputio žestoku poruku, dok je Aleksiću pružio podršku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Apsolutno razumem Ša, na njegovom mestu ja bih završio u Topaonici, da ga ovaj mali spopada i da ova, koja je "pobegla od njega" samo o njemu priča zbog giftova na Tik-toku, žalosno. Kao dve sestre, njih dvoje, ovo je katastrofa! Kada me neko tuče, kako ona navodi, ne da ne bih spominjao govedo, po njenoj priči, nego je devojka samo čoveka snimila i iskoristila ga za Tik-tok - napisao je Peca, pa nastavio:

Republika

Foto: Instagram.com

Peca Lazić o Vanji Ignjatović i Urošu Staniću

 

- Fejk osman na licu, vođenje parolom neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, haos! Razumem ja Ša da je opsesivan u odnosu, da ga svi zbog toga mrzite, ali nemojte voleti folirante jer njega mrzite - završio je Lazić na Instagram profilu. 

- Nema više braka posle Ša - prokomentarisao je Uroš Stanić. 

- Neću više da se udajem! Gledaj, da mi plati neko, ne bih se udala. Nisam se razočarala, ali ja sam naletela na takvu ličnost, na takav profil čoveka, ali dobro - prokomentarisala je Vanja.

Foto: Printskrin/RTV PINK, instagram

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša

 

Podsećanja radi, bivša supruga Nenada Aleksića Ša Vanja Ignjatović pre nekoliko dana zapretila je bivšem mužu nakon što su isplivale njene prepiske s reperom dok su još bili zajedno.

- Samo da poručim mom bivšem mužu Nenadu Aleksiću: "Uživaj sa svojom devojkom (Mionom Jovanović). Deset meseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, pst" - rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading