TRAGEDIJA U DOMU TAKMIČARKE "ELITE": Iznenada je PREMINUO, objavila OPROŠTAJNU poruku, a reči kidaju dušu!

Autor:

Zadruga

02.08.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović objavila oproštajnu fotografiju!

TRAGEDIJA U DOMU TAKMIČARKE "ELITE": Iznenada je PREMINUO, objavila OPROŠTAJNU poruku, a reči kidaju dušu!

Foto: Printscreen

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7Jovana Cvijanović nedavno je doživela težak gubitak. Naime, njen voljeni pas, za kog je bila veoma vezana, iznenada je preminuo. Jovana je iskazala tugu i bol putem dirljive poruke koju je podelila na Instagram profilu, gde je napisala: "Hvala ti za sve, volim te."

Jovana Cvijanović je poznata po ljubavi prema životinjama, a posebno prema svom psu. Njihova veza bila je izuzetno jaka, te je gubitak psa teško pao Jovani. Pas je bio njen verni pratilac i oslonac, te je njegova smrt ostavila veliku prazninu u njenom srcu.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovani Cvijanović preminuo pas

 


Nakon što je podelila emotivnu poruku na društvenim mrežama, Jovana je dobila veliku podršku od svojih fanova i javnosti. Mnogi su izrazili saučešće i poslali reči podrške u ovim teškim trenucima. Njena iskrena tuga dirnula je mnoge, koji su se identifikovali sa bolom gubitka voljenog ljubimca.

Gubitak ljubimca može imati snažan emotivni uticaj na vlasnika, a Jovana je hrabro podelila svoju tugu sa javnošću. Otvoreno izražavanje emocija u teškim trenucima može biti korisno kako bi se proces tuge olakšao, a podrška okoline može značajno doprineti procesu isceljenja.


Iako je Jovana Cvijanović prošla kroz težak period zbog gubitka svog psa, ona će zauvek čuvati uspomene na sve divne trenutke provedene sa svojim vernim prijateljem. Njihova veza ostaje trajna, a ljubav prema ljubimcu će zauvek biti deo njenog života.

Gubitak ljubimca može biti izuzetno bolan, ali sećanje na sve lepe trenutke provedene sa voljenim ljubimcem može doneti utehu u teškim trenucima. Jovana Cvijanović će zauvek nositi ljubav prema svom psu u svom srcu, čuvajući uspomene na njega kao dragoceni deo svog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading