JELENA PREDUZELA MERE PROTIV IVANA MARINKOVIĆA: Ljubavnik je dopratio do kuće, a onda je usledio ŠOK!

Autor:

Zadruga

02.08.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka razvezala jezik nakon suočavanja sa Rajačićem!

JELENA PREDUZELA MERE PROTIV IVANA MARINKOVIĆA: Ljubavnik je dopratio do kuće, a onda je usledio ŠOK!

Foto: ATAImages

Jelena Marinković, još uvek aktuelna supruga Ivana Marinkovića, gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita" sa svojim ljubavnikom Urošem Rajačićem, sa kojim je prevarila muža u "Eliti 7". Jelena je u emisiji otkrila da je Uroš slagao da se viđao sa njom posle rijalitija, a on ju je optužio da se viđala sa Danijelom Dujkovićem Munjezom.

Tokom pauze za reklame usnimljen je intrigantni klip, na kom je izgledalo kao da su se Jelena i Uroš poljubili. Marinkovićka se sada oglasila, otkrila da li je do toga došlo, ali je priznala i da ju je Rajačić dovezao do kuće.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena se sinoć suočila sa Urošem

- Uroš me je dovezao do kuće, pa smo imali vremena da malo popričamo... Još ćemo videti šta će biti... Ništa ne mogu sada da kažem konkretno. Mi nismo u vezi, trenutno - poručila je Jelena i progovorila o njihovom sinoćnjem poljupcu:

- Špijuna ima na sve strane, eto možda je i bio poljubac - rekla je Jelena kroz zagonetni osmeh, a onda otkrila da li Ivan pokušava da stupi u kontakt s njom posle svega:

- Ivan ne može da mi se javi, on mi je blokiran svuda i tako će i ostati - bila je izričita Jelena za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena blokirala Ivana

Podsećanja radi, na početku sinoćnje emisije došlo je do drame.

- Ne. Ne da nismo u vezi, nego ne znam kako da kažem, nismo ni u kakvom odnosu, čak nemamo ni komunikaciju baš dugo. Samo me pred emisiju pita kada je, ne znam šta se dešava u njegovom životu, kao ni ja u njegovom, ovo je najiskrenije... Da, kada je bio sa Ivanom u emisiji, pozvao me je na reklamama, rekla sam mu da je trebalo ranije ako hoće da ga posavetujem, tako da je tada slagao sve što je rekao u toj emisiji, sve što si ga pitala... Tada mi je bilo smešno, a posle mi je postalo bezveze, ti si bila uporna, kao: "Videli smo se", onda kao gde, on nije znao gde, tada sam i ja prvi put saznala da smo se mi videli. Da, slagao je da smo se videli, mi se nismo uopšte videli od finala, čak se ni na žurci nismo sreli - rekla je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading