ŠA SE OVOME NIJE NADAO! Nakon što je pazario besna kola, stigla mu i BRUTALNA KAZNA - REPERU ODUZELI MU NAJBITNIJU STVAR!

Autor:

Zadruga

01.08.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakukao kao ranjena zver!

ŠA SE OVOME NIJE NADAO! Nakon što je pazario besna kola, stigla mu i BRUTALNA KAZNA - REPERU ODUZELI MU NAJBITNIJU STVAR!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Iako su mnogi ljudi verovali da veza između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović neće trajati duže od trenutnog trenutka u rijalitiju, ovaj par je svima pokazao da su njihovi pogledi bili pogrešni. Na iznenađenje mnogih, njihova veza nije samo opstala, već su učinili korak dalje i odlučili da zajedno započnu novi život. Ubrzo nakon što su napustili rijaliti, Ša i Miona su pronašli stan u Zemunu, gde su se uselili i započeli zajednički život. Ovo je, međutim, naišlo na protivljenje Mionine porodice, koja nije odobrila njihov potez.

Nenad i Miona su oboje veoma aktivni na društvenim mrežama, gde redovno obaveštavaju svoje pratioce o svakom važnom koraku u svom životu. Nedavno je Nenad Aleksić Ša na svom nalogu na društvenim mrežama obavestio svoje fanove da je dobio restrikciju, zbog koje nije mogao da odgovara na poruke.

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Šaov stori

- Još 4 dana traje zabrana, zato vam ne odgovaram na poruke u inboksu. Čim to prođe, odgovoriću svima! Veliki pozdrav i hvala na podršci - napisao je Ša očigledno unesrećen činjenicom da mu je oduzeta sloboda da odgovori.

Nakon toga, Ša je objavio i fotografiju svog novog, skupocenog automobila, i poslao svim "hejterima" jasnu poruku - da uživa u životu i ubira plodove svog mukotrpnog rijaliti truda.

Foto: instagram.com/Miona Jovanović

Miona Jovanović

Njegova devojka, Miona Jovanović je potvrdila da zajedno uživaju i objavila fotografiju sa parkinga i čini se da se veoma fino privikla na život u srpskoj prestonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading