VANREDNO STANJE U PORODICI KULIĆ! Hitno morali da prekinu odmor, Marija napravila neviđenu DRAMU!

Autor:

Zadruga

23.07.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadno obaveštenje na profilu Miljane Kulić izazvalo totalnu pometnju.

VANREDNO STANJE U PORODICI KULIĆ! Hitno morali da prekinu odmor, Marija napravila neviđenu DRAMU!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Juče je na zvaničnom Instagram profilu Miljane Kulić osvanulo zvanično obaveštenje, iza kog stoji Marija, kako se pretpostavlja. Ona je isprozivala sve koji vode računa o njihovom živoru, pa ih obavestila da će porodica Kulić biti odsutna:

- Dragi naši, obaveštavam vas da smo Miljana, Željko, Siniša i ja na letovanju, tj. moru od 19. jula do 07. avgusta. Ne pratimo emisije, niti bilo šta na TV-u, jer uživamo u prelepom hotelu, na plaži, u hladu i odmaramo od mnogih opsednutih nama. Želimo svima da uživaju u životu - glasilo je obaveštenje na profilu Miljane Kulić.

Iako je rekla da odmaraju i da ne želi da prati dešavanja vezana za rijaliti, Marija je morala da napravi presedan, pa je već danas prokomentarisala sinoćno priznanje Jovane Tomić Matore da joj je Marko Đedović ispao loš prijatelj i da ju je verovatno on najviše razočarao:

- I šta sam ja rekla od prvog dana, ko je najveći odron ljudskog roda od prvog dana? Odgovorila je u izazovu njegova dugogodišnja drugarica - naroguša. Taj bi sve oči prodao, rekao bi "Pa, šta će mi, bitno je da čujem". P.S. Izlaze klipovi, pa za sline i pročitam - glasio je story na profilu Miljane Kulić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić, Instagram

Podsetimo, Miljana Kulić koja je pobegla iz Bele kuće samo nekoliko dana pre superfinala zbog čega je diskvalifikovana, odlučila je da konačno otkrije zbog čega je sebe lišila mogućnosti da se bori za što bolji plasman.

Naime, ona je u razgovoru sa Milicom Kemez otkrila pravi razlog svoje diskvalifikacije iz ovogodišnje sezone "Elite", te priznala da nije ni zaslužila ove sezone ništa više od toga.

 - Odlučila sam da odem jer sam znala ko će koju poziciju da osvoji u rijalitiju. Zaista nisam želela nikakva poniženja jer znam da mnogo zaslužujem, ali kada pogledam ovu sezonu, ipak mislim da nisam zaslužila neki plasman zbog ponašanja i osoba sa kojim sam bila - rekla je Kulićeva u emisiji  "Za više informacija sa Milicom Kemez".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kirilo pentagramski

23.07.2024 13:02

Kad pobesni nilski konj