JEZIVA PORUKA OSVANULA NA STRANICI GITARISTE KULTNOG ROK BENDA! Nakon objave koja je usledila svi su ostali bez reči!

Autor:

Zabava

23.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pastorka Sleša, gitariste kultnog rok benda Guns'N'Roses, Lusi-Blu Najt, preminula je u 25. godini, u petak 19. jula.

JEZIVA PORUKA OSVANULA NA STRANICI GITARISTE KULTNOG ROK BENDA! Nakon objave koja je usledila svi su ostali bez reči!

Foto: Tanjug/AP

Telo 25-godišnje Lusi-Blu Najt, pastorke Sleša, gitariste kultnog rok benda Guns'N'Roses, pronađeno je u privatnoj rezidenciji, a potresna vest objavljena je na zvaničnoj stranici slavnog muzičara.

Za njenu smrt se saznalo nakon što se oglasio Sleš na mrežama i oprostio se od nje, a onda je, samo tri sata kasnije, na profilu Lusi osvanula jeziva poruka koja je izazvala jezu kod pratioca. Ona glasi: 

- "Bilo da sam te isključila, manipulisala/kontrolisala, rekla ti da napustiš dnevni posao ili potopila stvarne probleme u toksičnoj pozitivnosti - izvinjavam se. Bezbroj propuštenih prilika i veza zbog odvratno velikog ega, nesigurnog srca i straha od ranjivosti. Neka moja duša nauči da evoluira iz mog lošeg posla u to da budem Lusi-Blu. Mir."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slash (@slash)

Pratioci su odmah pretpostavili da je zakazala objavu pre nego što je preminula.

- "Ne mogu da verujem da možeš da zakažeš objavu. Ovo mora da je šokantno i preteško za njene voljene. Žao mi je svih koji su je obožavali. Ovo je strašno," komentarisao je jedan pratilac.

Inače, Sleš je pre toga u emotivnoj poruci napisao da je njegova pastorka "preminula u miru".

- Lusi-Blu Najt (6. decembar 1998), voljena ćerka Migen Hodžes i Marka Najta, pastorka Samante Somers Najt i Sleša, sestra Skarlet Najt, polusestra Londona i Kaša Hadsona, preminula je u miru u Los Anđelesu, Kalifornija, 19. jula 2024 - glasila je poruka legendarnog gitariste, koji je Lusi nazvao "neverovatno talentovanom umetnicom, strastvenim sanjarom i šarmantnom, ljubaznom, slatkom dušom".

Sleš je zamolio medije da poštuju privatnost porodice, kao i da se "spekulacije na društvenim mrežama svedu na minimum" dok njeni voljeni "tuguju i procesuiraju ovaj devastirajući gubitak."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading