GOTOVO: Srpski fudbaler napustio Italiju i potpisao za novi klub!

Autor:

Sport

23.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi as kreće u nove izazove.

GOTOVO: Srpski fudbaler napustio Italiju i potpisao za novi klub!

Foto: Profimedia

Filip Kostić i Jan-Karlo Simić

Talentovani 19-godišnji srpski fudbaler, Jan-Karlo Simić, nedavno je potpisao petogodišnji ugovor sa belgijskim klubom Anderlehtom, zvanično napuštajući Milan. Ova informacija potvrđena je kako od strane belgijskog kluba, tako i od strane poznatog fudbalskog insajdera Fabricia Romana, koji je već ranije najavio ovaj transfer. Milan je za srpskog reprezentativca dobio iznos od tri miliona evra, uz dodatnih 20 odsto od naredne prodaje.

Foto: www.profimedia.rs

Kristijan Pulišić, Jan-Karlo Simić i Rafa Leao

Simić je izrazio svoj ponos zbog potpisivanja ugovora sa Anderlehtom, ističući da je oduševljen što će imati priliku da igra za tako prestižan klub. Naglasio je da je svestan istorije Anderlehta i igrača svetskog kalibra koji su započeli svoju karijeru u ovom klubu, te da je uveren da je ovo savršen korak za njegov dalji razvoj i učenje od iskusnijih igrača.

- Veoma sam ponosan što sam potpisao ugovor sa tako prestižnim klubom kao što je Anderleht. Svi poznaju Anderleht i igrače svetske klase koji su započeli svoju karijeru ovde, tako da se čini kao savršen korak za mene da nastavim da rastem i učim od iskusnijih igrača. Radujem se što ću slaviti pobede sa svojim saigračima i navijačima - naveo je Simić.

Simić je prošao kroz mlađe selekcije reprezentacije Srbije pre nego što je dobio prvi seniorski ugovor sa Milanom. Tokom svog boravka u Milanu, Simić je uspeo da za prvi tim odigra šest utakmica i postigao jedan pogodak, pokazujući svoj talenat i potencijal. Anderleht je promovisao Simića kroz kratak video i poruku na ćirilici "Stigo je", pokazujući zanimljivu inicijativu da se klubski predstavnici potrude da bar delimično savladaju neke reči srpskog jezika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading